parfym


Jag är i akut behov av en ny parfym. Hade ju den här förut - Versace Bright Crystal. Men den har dessvärre försvunnit med vinden. Och jag gillade den för den var väldigt lätt och fräsch. Har svårt för tunga och dominerande parfymer. Sephora har ju typ allt och lite till i parfymväg så jag måste ta mig tid att gå igenom dofter.

Kanske skulle vara något att önska sig i födelsedagspresent då jag fyller år om en månad. Speciellt då de flesta parfymer här kostar runt 70 euro och det är ju inte gärna man lägger så mycket pengar på en parfym när man tjänar 100 i veckan.

bonjour bonjour!

Har precis ätit frukost. Byggarbetarna håller på med källaren och flyttar ut en massa grejer. Hoppas inte de är här hela dagen för jag hade sett fram emot att passa Lavi hemma idag. Har ju varit hos mor och farföräldrarna hela denna veckan med barnen. Farföräldrarna har en liten trädgård där Lavi åker runt med sin lilla motorcykel och prompt ska plocka av alla omogna frukter från planteringarna. Det finns liksom inte så mycket att leka med där så han blir mest gnällig eller gör sånt han inte får.

Här vet jag ju var allt finns och han har mer leksaker. Plus att jag har mina egna grejer här om jag skulle behöva något. Men vi får väl se när de blir klara, och hur föräldrarna planerat upp dagen. På måndag har i alla fall flickorna skola som vanligt igen, ser fram emot ett lite mer normalt schema!

Uppd: Familjen ska till synagogan så jag ska se över huset fram till 12 medan byggarbetarna flyttar omkring grejer. Kan ju inte klaga! Får se vad som händer efter lunch.


juan-les-pins





Det blev ingen "vanlig" jobbdag idag heller eftersom de fortfarande håller på att ta ner muren. Så jag och Lavi tog barnvagnen till farföräldrarna och var där under dagen. På lunchen gick jag runt i Juan-les-pins och fick bli hämtad av farfadern för jag tappade bort mig. Gick i typ tre timmar, var helt slut sen.

Juan-les-pins är verkligen en liten turistort. Fast av det lyxigare slaget. Fina serveringar på stranden, snygga caféer, flott strandpromenad, små butiker med slampiga fluffiga kläder som kostar skjortan men ser ut att kosta en tia. Haha. Och så en massa stånd på promenaden som säljer glass, crepes, paninis, pommes frittes, våfflor, allt. Stranden är riktigt fin i och med att det är riktig sandstrand.

Tog lite bilder med mobilen så ni kan njuta lite. Ikväll har jag inget alls att göra, har köpt två tidningar som jag tänkt läsa. Seb har en match på kvällen så vi hinner inte ses.

antibes


Seriöst, jag såg de som satt och åt på terassen där borta i gamla staden. Haha, fattar ni?



tisdag

Från S balkong på kvällen

Min svullnad efter mosquitos, har över hela benen... det gör ont som sjutton.

Nya skor!

Söt blus jag provade häromdagen på H&M.

Herregud, redan onsdag imorgon! veckorna bara springer fram. Ikväll är jag hemma och är barnvakt för Sandy och Steve ska över till några vänner ett par timmar. Så jag ska bara vara här medan Lavi sover. Ingen fara alltså!

Idag var vi hos morföräldrarna och det var full fart. På förmiddagen var vi i en park och sprang runt efter barnen, och jag tog några fina bilder med mobilkameran över vattnet. Jag la även i en euro till mig och Lynoi så vi tittade lite i kikaren och jääklar var ballt det var! Har aldrig kollat i en sån. Man såg ju flera flera kilometer. Såg till och med folk gå omkring på båtarna och en man sitta och äta frukost på terrassen typ 5 kilometer bort. Haha.

Det mysiga var dock lunchen då släktingar kom över och alla äter tillsammans och verkligen tar tid för måltiderna. Man sitter länge och äter först aperitif med sallad, grönsaker och bröd och sen varmrätten. Det är jättetrevligt faktiskt.

Sen tyckte mormodern att jag skulle ta en promenad i Antibes (de bor nära centrumet) vilket jag var väldigt tacksam över. Supercharmigt är det! jag hann köpa en par skor till och med. 15 euro kostade de. Sen gick jag mest och kollade runt, skönt med lite egentid.

Sen kom jag tillbaka vid halv fyra, och var ett par timmar innan hon skjutsade hem mig och Lavi. Flickorna skulle sova över där. Och ikväll ska jag alltså vara barnvakt light. Kan ju sitta och slappa framför tv:n medan han sover så det känns inte riktigt som jobb.

Jaja, det var allt för nu. Snart är det ju nästan helg igen!


en supermysig helg!

Nu har jag kommit hem från Seb. Det har varit så mysigt att bo där över helgen! I fredags var vi bara hemma och låg och tittade på tv hela kvällen, det regnade sjukt mycket också så vi hade ingen lust att göra något.

På lördagen vaknade vi väl vid tiotiden och låg i sängen ända fram till typ tre och då slängde vi i oss något att äta. Sedan skulle han på träning och då släppte han av mig i Nice ett par timmar. Det var underbart att komma dit igen, kan inget annat än älska den staden. Mycket folk på lördagar dock! och fortfarande en del turister. Men det lär väl tunnas ut nu de närmaste veckorna.

Jag gick och köpte några grejer som jag behövde på Sephora, sedan gick jag runt lite i gamla stan. Det var meningen att jag skulle träffat en kompis som jobbar i hamnen men det funkade inte med tiden så vi ska ses nästa vecka istället. Sen började det småregna så Sebs träning blev inställd (de är utomhus) och han åkte och hämtade mig tidigare. Under tiden jag väntade hann jag med att bli uppraggad av en kille som även han kom från St Laurent du var där S bor. Det var lite roligt när han började berätta om sig själv och frågade om jag kände till området. "Ja, min pojkvän bor där" hahaha, "jasåå du har redan en pojkvän, synd, men vad tycker du om mig? Söt, snygg?" haha jag fick fram ett "oui" och sen avlägsnade han sig.

På kvällen blev det utgång, det var nämligen "Erotica Night" på High club. Jag var inte sugen först men sen tänkte jag att det skulle vara kul att träffa några av hans kompisar. Alla killar var såklart galna i den här erotica-kvällen så det var majoriteten män kan jag ju tillägga. Vi blev i alla fall upphämtade av hans kompis Mike och hämtade upp en annan tjej och en kille. Det var verkligen en riktigt kul kväll! Vi tog några drinkar, dansade, pratade med kompisar till honom. S kände halva stället kändes det som.

Eftersom det var Erotica night så framfördes även sexuella aktiviteter på podiumet innan stängning. Alla blev som galna och samlades runt scenen till soundtracket av Candy Shop. Haha. Jag såg bara någon naken tjej typ, kände inte att det var något att stressa ihjäl mig över.

Sen kom vi hem vid halv sex och stupade i säng. Varpå vi vaknade vid halv tolv-tiden idag och klev upp typ 5 timmar senare. Sen åt vi och la oss i sängen igen och jag var helt slut fast jag typ bara legat i sängen hela dagen så jag somnade igen. Kom hem nu igen vid halv nio-tiden!

Ja, det var min helg! Hoppas ni haft det bra därhemma. Skriver nog lite mer imorgon men nu tänkte jag lägga mig!


trevlig helg!

Snart blir jag hämtad för att sova över hos S till imorgon. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa någon kompis i Nice och titta lite i affärer. På kvällen ska jag och S eventuellt ut med någon kompis till honom.

Söndagen får bestå av att ta mig runt på cykel i Juan les Pins! Då blir det massor av bilder på området vill jag lova!

Bonne weekend!

fredag

Vilket betyder snart helg! Och att jag redan varit här i fem dagar. Idag har det varit mycket lugnare igår vilket är lite skönt som en kontrast. Farfarn och farmorn kom på ett besök men that's it. Det regnar idag dessutom och är rätt grått så vi har bara varit inne. Tittat på tecknade serier och lekt lite på övervåningen. Det verkar inte vara så jättenoga det där med elekricitets-förbudet när det gäller tv:n, den står på lite då och då.

Mellanbarnet är väldigt krånglig och jag har ganska svårt för henne. Hon har inte alls samma hyfs som den äldre dottern utan slänger ur sig allt möjligt utan minsta eftertanke. Som att man är elak och så vidare. Hon har absolut noll empati för andra och även sina syskon. Delar aldrig med sig, plockar aldrig undan, hon har ingen känsla för sånt över huvud taget. Hon vill absolut inte leka med mig heller så jag låter henne vara. Hon får väl göra som hon vill liksom. Det är ju ändå den yngsta jag tar hand om i första hand. Men jag kan bara inte fatta hur hon kan vara så odräglig när de två andra är så snälla och söta. Jag har nog inte sett en bra sida av henne sen jag kom hit. Alltid gnäll, skrikande, bråkande, något hon vill ha. Aldrig ett leende eller ett tack eller någon slags gullighet som barn normalt sett brukar ha. Man får väl hoppas att det är trotsåldern för annars kommer det med all säkerhet bli ett helvete när hon blir tonåring.

Har precis ätit lunch med föräldrarna och nu ligger alla och vilar. De är ju uppe lite extra sent nu i och med att de äter tillsammans på kvällen med släkten. Det enda jag tycker är lite svårt är att äta typ vanlig mat till lunch, jag är inte van vid att äta så mycket mitt på dagen som de gör. Men i och för sig så håller man sig länge också så det är ju bra. Man äter oftast inte förrän 8 här så jag skulle nog bli hungrig snabbt om jag inte åt en ordentlig lunch.

Det som är bra är att sonen börjar vänja sig lite vid mig. Den där gråtfärdiga "jag vill till mamma"-blicken börjar bli mindre förekommande. Så det är skönt! Han är verkligen inte alls ett särskilt svårt barn egentligen. Om jag jämför med han jag passade i Villefranche som var väldigt envis och omöjlig till att övertala eller att locka till att göra något.

Nu ska jag hinna vila lite också. Ska försöka ta lite mer bilder sen när jag är mer själv hemma i huset, nu är det så mycket folk hela tiden och då går jag ju inte omkring med kameran och fotar. Haha. Så det kommer!


230910

Idag har varit en fartfull dag än så länge. Det är säkert 20 personer i huset varav 7 barn som jag fick ta hand om. Alla ville hoppa i studsmattan och det blev lite rörigt ett tag. Sedan sprang alla omkring i huset och så fylldes det bara på med ännu mer folk. Alla kommer för att äta tillsammans under högtiden. Vid varje måltid så äter man i den så kallade "succa":n som är utomhus.

Till slut sa Sandy (mamman) att jag kunde gå ner och ta det lite lugnt vilket var otroligt skönt eftersom det började bli lite för mycket med alla ungar. Så då tog jag en dusch och sen gick jag åt och med dem. Det serverades typ bröd, kyckling, grönsaker, tonfisk och nån kinesisk grej med nudlar och en massa grönsaker och soja och grejer (mamma, du vet sånt som jag verkligen inte äter). Jag fick en helt enorm portion av Sandy och jag tvingade i mig hälften och svalde ner med vatten, jag klarar verkligen inte av sånna rätter! Det är bara som en enda brun stor sörja av allt. Men mätt blev jag i alla fall!

Nu har jag lite tid att ta det lugnt innan de ätit klart. Imorgon skulle det tydligen vara mindre folk här, ska bli skönt. Längtar redan tills det blir ett mer normalt schema när tjejerna börjat skolan igen och föräldrarna börjar jobba. Det är skönt att vara själv också! Men släkten är väldigt trevlig så det gör att jag känner mig mindre lost. Även om man känner sig lite förvirrad när man sitter där bland alla och inte riktigt vet hur man ska bete sig. Dom har ju växt ihop tillsammans och gör precis likadant och har samma tro. Jag kommer ju från ett helt annat land och har helt andra vanor. Dessutom ser vi ut som natt och dag, de är mörka allihopa och jag är jätteblond. Jag tycker faktiskt det kan kännas lite komiskt ibland, själva kontrasten. Men man är ändå inte så olika när allt kommer till kritan.

Jaja. Ikväll ska jag inte träffa S för han slutar sent. Imorgon däremot så är hans föräldrar inte hemma så då ska jag sova över. Och sen på dagen ska jag nog in till Nice och försöka hinna träffa lite folk. Sen ska jag till S på kvällen igen.

Jag tänker verkligen på det varje gång när vi åker med bilen den vägen, herregud vad sjukt vackert det är här. Det är galet att folk liksom vant sig vid hur fint det är. Jag blir lika hänförd varje gång. Speciellt längs med vägen till St Laurent du Var där han bor, en helt sjukt lång strandpromenad och himlen har alltid samma färg som vattnet vid den tiden så det ser helt magiskt ut. Allt liksom smälter samman i någon slags lavendelfärg. Får lust att bara gå omkring där i timmar!

Det skulle även vara bra om jag hann se mig omkring här i Antibes i helgen eftersom det vore bra om jag hittade. Just nu har jag inte ens lämnat huset sen jag kom hit, förutom på kvällarna men då har jag ju åkt ifrån Antibes. Det är ju som en egen by här så jag vill absolut se mig omkring lite.


onsdag

Tar det lugnt nu eftersom barnen sover och mamman också. Det är den enda tiden på dagen då det är riktigt lugnt och skönt i huset. Nu har ju de äldre barnen lov fram till nästa onsdag på grund av den judiska högtiden. Så det är full fart kan man säga! Mamman var alldeles slut och det kan jag förstå. I natt vaknade sonen dessutom och jag hörde hur han grät under natten. Sen var de äldre vakna innan 8 och då hade hon lagt sig sent kvällen innan för att hon höll på att baka bröd. Fattar inte att hon orkar! Hon har verkligen en konstant energi och blir aldrig sådär gnällig och låter humöret gå ut över andra.

Kommer inte ihåg vad mer jag hade tänkt skriva men nu ska jag nog vila lite jag också innan de andra vaknar. Har inte alls hunnit träffa några folk förutom S sen jag kom hit. Har ju inte ens sett mig omkring i Antibes! Har liksom inte hunnit eftersom jag träffat honom direkt när jag slutat. Och dessutom hittar jag ju inte här än. Men i helgen vill jag gärna åka in till Nice och så skulle det vara kul att träffa lite folk som jag inte träffat på ett tag.



210910



Åh nej vad jobbigt, skapade precis ett långt inlägg som försvann.

Idag har jag fått flytta ner till mitt "riktiga" rum, trivs mycket bättre här. Bättre att det är nere på första våningen och så har jag dusch och toalett precis bredvid. Plus att rummet är mer hemtrevligt. Har en enorm säng dessutom, kommer nog sova gott i den.

Var hos S ganska länge igår och var lite trött idag. Behöver sova ut ordentligt i natt så vi ska träffas imorgon istället. Men märker redan nu hur skönt det är att kunna åka över till honom när jag slutat, för här hör man allt pratande, barnskrik osv och känner sig nästan skyldig för att man sitter inne på sitt rum. Fastän jag ju har slutat så jag har ju rätt till att göra vad jag vill. Men ikväll hjälpte jag mamman med barnen på kvällen trots att jag slutat men det gjorde inte så mycket. Så länge det inte är så varje kväll så står jag ut!

Så underbart skönt att det är aircondition i rummet! skulle dö annars. Det är i och för sig inte så olidligt som i juli och augusti men fortfarande varmt och det känns som att man andas bättre med svalare luft.


måndag







Lavi, som jag passar på dagen.

Det fina badrummet jag kommer ha från och med söndag när jag flyttar ner till mitt "vanliga" rum!

Duschen

Krypinet där festen ska hållas på onsdag! Tänk vad mysigt på kvällen med tända ljus.

Här kommer lite bilder ! Idag tog jag bilder inne i huset och även på den fina lilla hörnan där de ska fira "fête" i en vecka från och med onsdag. Det är en judisk högtid då man äter middag utomhus varje dag under en vecka. Hur mysigt ser det inte ut?

Idag har jag passat Lavi (stavning?) hela dagen och det har gått superbra. Inga problem alls! Sedan kom flickorna hem vid 17-tiden och vi har lekt lite i trädgården och jag hjälpte till att städa inför onsdag. Det är full rulle här och morfarn är över och klipper gräsmattan. Ska bli spännande att se vad som händer!

Snart ska S hämta mig och jag ska över till honom. Tror kanske inte jag ens behöver köpa tågkort med tanke på att jag bara kommer åka in till Nice under helgen. Skönast att hålla sig här och hos S under veckodagarna.

Glömde förresten hur det var igår när jag träffade honom, fick ju träffa hans föräldrar också. Det var jättemysigt! Typisk fransk liten lägenhet med personiga attiraljer överallt. Och jag blev typ kär i hans hundar, haha. Så söta!


uppd. dag 1 volym 3

Ska träffa S om en halvtimme! Det var mamman själv i familjen som föreslog det eftersom jag ändå inte jobbar idag. Schysst av henne!

Jag känner redan att det här är en familj jag kan trivas bra i. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag känner mig mer bekväm och avslappnad än jag faktiskt trodde jag skulle göra. Tror helt enkelt det blir bra när alla har öppna sinnen och respekterar varandra. Sen träffade jag även farfarn och morbrodern som är här och de var så himla gulliga de med. Hela släkten verkar vara otroligt välkomnande och alltid med ett léende på läpparna när vi träffats.

Fick ett litet ögonblick när jag vaknade efter min tupplur då jag kände bara "nej, var är jag?! jag är inte hemma!" och kände mig lite ledsen för en bråkdels sekund. Men sen försvann det direkt och nu känns det som att jag inte har ett bekymmer i världen.

Jag trodde dessutom barnen skulle springa ut och in från mitt rum hela tiden och vilja leka men de har verkligen respekterat mitt privatliv och inte knackat på en enda gång. Verkar som att de lärt sig av tidigare au pairer att det är viktigt med respekt och att inte störa om man stänger dörren.

Imorgon ska det bli kul att bara passa pojken som är minst (det är han jag passar på dagarna) för han har jag inte riktigt haft så mycket tid för nu innan.

bilder från (det tillfälliga) rummet





i antibes

Nu är jag framme i Antibes! För ett par timmar sedan vill säga, men nu har jag satt igång internet.

Allt känns jättebra än så länge. Mamman kände jag direkt att jag klickade med och hon är väldigt avslappnad och lätt att prata med. Pappan är lite tystare men även han verkar jättegullig. Föräldrarna är ju bara runt 30 och det märks verkligen tycker jag i och med att man är mer på samma nivå. Barnen är väldigt söta de med!

Huset är dessutom jättefint, snygga detajer och inredning. Pool och fina rustika stengolv i vissa av rummen. Ska ta bilder när jag får möjlighet! Just nu bor jag inte i det rummet som jag egentligen ska bo i, eftersom de har en släkting här på besök under en vecka. Så fram till dess bor jag i ett av barnrummen (som jag har för mig själv). Men det är ganska stort och rymligt så det är inga problem.

Fick i alla fall se rummet jag kommer bo i och jag tror det blir jättebra, jag bor på nedervåningen ganska nära ingången och har egen utgång till terrassen och egen wc och dusch. De andra bor på övervåningen så det är ju perfekt om jag kommer hem lite senare någon kväll. En gigantisk säng har jag dessutom!

Hela deras släkt bor i samma område i Juan-les-Pins (som är den delen av Antibes där de bor) så de första två veckorna ska någon av släktingarna vara med och visa mig när jag ska passa pojken. Typ deras mormor eller vad hon sa.

De är ju som sagt troende judar också fast det märks inte mycket förutom lite konstiga prylar här och där i hemmet. Typ pipor och grejer, och så att de äter kosher. Sen var det vissa grejer de inte åt alls men jag kommer inte riktigt ihåg vad. På onsdag var det tydligen någon högtid så då skulle det vara fest här hemma och det kommer en massa släktingar. Det ska bli spännande faktiskt!

Nu är klockan bara ett trots att det känns som att hela dagen har gått, vilken den ju har för min del eftersom jag varit uppe sedan 3 imorse. Har redan fått en rundtur av Antibes och Juan-les-Pins, tror jag kommer trivas som fisken här! Jättegulligt är det och av någon anledning gillar jag att det är en del turister i Juan-les-Pins för jag känner mig liksom lite mindre utittad när jag inte är den enda ljusa på gatorna. I Villefranche kändes det som att jag blev ihjälglodd så fort jag lämnade huset, det gillade jag verkligen inte. Men Juan-les-Pins är lite mer en turistort, även fast den är mer pittoresk än vanliga turistorter. Men det är lite skönt att se lite blonda européer här och där och strsosande engelska pensionärer.

Imorgon ska jag nog träffa S och jag längtar redan! Får se vad dagen bjuder på annars, jag har ingen aning nämligen! Vädret är underbart i alla fall, typ 24 grader och sol. Jag klagar definitivt inte!


nighty!

Nu lägger jag mig för att sova i ungefär tre timmar innan det är dags att gå upp igen! Flyget går tiiiidigt. Hoppas kunna sova både i bilen till Arlanda, på gaten och på flyget. Nåja, det kanske jag inte riktigt lyckas med. Men ska försöka!

Nästa gång vi hörs är i Antibes!


dagen före

Idag har jag en hel del att göra. Lade ordning de mesta grejerna som ska packas igår kväll, så det blir inte så jättemycket jobb med det ikväll.

Men idag ska jag rösta, åka iväg och träffa min kusin i stan för en fika, sedan iväg på restaurang med min far och bror. Humlehof på söder tror jag. Och ja, sedan hem och fixa.

Jag vet inte vilket sinnestillstånd som är mest normalt men jag känner mig inte ett dugg uppstressad än så länge och det känns skönt. Tror jag att jag blivit lite van vid allt resande på senaste tiden! Jag tror det känns bättre också för att jag vet att jag har nära till S ifall det skulle bli några problem. Och han är så omtänksam så jag vet att han skulle rycka in direkt om det var något. Vilket jag ju såklart hoppas att det inte blir!

Så imorgon vid halv fyra-tiden måste jag bege mig mot Arlanda. Sjukt tidigt och jag kommer förmodligen vara helt död imorgon på kvällskanten. Får hoppas jag kan sova lite när jag kommer fram!


på söndag!


Då var det klart! Snabba ryck. På söndag morgon beger jag mig till Nice igen.

ändring av planer - Antibes

Nice-familjen verkade inte intresserade längre av någon anledning. Så nu bär det troligtvis av till Antibes istället! Har aldrig ens varit där men det ligger cirka 20 min med tåg från Nice och ännu närmare Cannes så jag ska nog klara mig. Dessutom ligger det typ 10 minuter med bil från St Laurent du Var där S bor så det är perfekt!

Pratade med mamman i telefon idag och hon var jättetrevlig. Har även fått kontakt med deras förra au pair och hon sa en massa bra saker om dem så det känns ju bra. De är tydligen judiska så jag antar att jag kommer få äta kosher, haha.

I alla fall så har de tre barn men jag ska ta hand om den yngsta som är 20 månader. De har en villa med pool och jag har rum och badrum. Deras nuvarande au pair var tvungen att åka hem idag så nu har de akut behov av en ny, så jag ska kolla flygbiljetter nu direkt. Förhoppningsvis blir det nästa vecka!

Det ska bli så underbart att få träffa alla i Nice igen! Jag längtar verkligen.


Stranden i Antibes


100910

Tänkte att det kanske var dags med en uppdatering. Det var så otroligt mysigt när S var här! Har nog haft en av de mysigaste helgerna hittills tror jag. Vi har bara gjort vad som fallit oss in, strosat runt i stan, runt Kungsträdgården, slottet och på söder. Skrattat åt olika människor, haha, ni anar inte hur mycket jag skrattat. S har en förmåga att se det roliga i alla folk som går förbi och det har smittat till mig nu. Kan typ inte titta på någon utan att se något komiskt, och få värsta skrattanfallet... Ja herregud.

Sen så var vi ju faktiskt hemma hos mig också, och han träffade nästan hela släkten, haha. Det var födelsedagsfest för pappa och det slutade med att han satt här i mitt kök och pratade med mina föräldrar (så gott det gick). Kändes riktigt skumt att han var här hemma faktiskt, i mitt rum och så. Men det var gulligt på något vis också :-)

Hotellet var jättemysigt, superbra läge vid Sveavägen och litet men ändå fräscht och "stockholmsstandard" om man säger så. Snygg inredning, stengolv och lite rustikt sådär. Så hotell Rex kan jag absolut tipsa om ifall någon ska bo i Stockholm.

Och nu är vi på varsin sida av Europa igen. Kändes jättetråkigt i måndags men lite bättre nu. Dessutom har jag en nyhet och det är att jag fått kontakt med en familj mitt i Nice centrum! Sådär på Jean Medecin, 500 meter från där jag bodde förut när jag pluggade. Helt underbart läge! Så om ett par dagar kan jag nog meddela om det blir av eller inte. I sådana fall är jag i Nice i slutet av september/början av oktober!

Not so bad news, right??

tomorrow!

Imorgon kommer S till Stockholm! Jag ska först ta mig ut till Märsta och sedan få skjuts av mormor till Arlanda. Sedan tar vi antingen flygbussarna eller pendeln tillbaka till Stockholm. Hoppas allt går bra!

Kollade upp hotellet idag för att vi ska slippa virra omkring imorgon. Det visade sig vara jättenära t-banan så det blir nog perfekt. En massa caféer, restauranger och ett stort Espresso House runt hörnan. Tror det blir bra!

Jag har verkligen inte planerat alls vad vi ska göra, mer än att se Gamla stan, kanske Fjällgatan och sådana ställen. Djurgården är ju också fint men mest när det är fint väder, så vi får väl helt enkelt se! Hoppas i alla fall att det blir en mysig helg, men det är jag övertygad om.

Det kommer nog inte bli så mycket uppdatering under helgen, men ska försöka ta lite bilder, åtminstone med mobilen! :)

alive

Bloggen har inte ägnats så jättemycket tid de senaste dagarna på grund av att jag varit utan internet i två dagar. Nu har det äntligen börjat funka igen! Haha, igår satt jag och glodde på tråkiga tv-program hela kvällen och trodde knappt jag skulle klara mig.

Det är så underbart skönt väder ute, typ 17-18 grader och strålande sol! Har suttit och solat i flera timmar, dock med linne på. Har inte så mycket mer att berätta just nu!


RSS 2.0