yoghurt.


Nu ska jag bara tipsa om världens godaste yoghurt. Nämligen Activias yoghurt med kokossmak. Såååå god!!


här ligger jag just nu.


ursakta forseningen!

Nu har jag ju egentligen en dator med mig fran Sverige som jag fatt av pappa. Men internetanslutningen kranglade lite ikvall sa jag tog Sebs dator anda. Hoppas ni har forstaelse.

Har varit i Sverige och kommit tillbaka igen som ni kanske forstatt. Lika skont som vanligt att vara hemma och mysigt att fa njuta av vardagen.

Idag har jag varit ledig och jag har inte gjort ett jota. Skulle egentligen tagit tag i den gigantiska diskhogen men fy tusan vad trakigt det ar att handdiska. Jag avskyr det och ju mer disk det ar desto mindre lust har man att ta tag i det. Och nu borjar jag bli trott ocksa... nej, jag gar helt enkelt upp lite tidigare imorgon och tar tag i allt sant dar sa ar det fint och mysigt nar jag kommer hem fran jobbet.

Min nya mobil har ju aktiverats nu forresten, sa nu har jag ett nytt nummer. Ni som vill ha det kan ju skicka ett mail eller en kommentar pa bloggen. Ar lite smatt kar i den faktiskt. Har suttit hela dagen och fixat med att installera appar och facebook. Hur kul som helst ju!

Annars har jag absolut ingenting alls vart att beratta. Ska forsoka hitta pa nagot roligare att skriva imorgon.

grattis pappa!



Idag ar det ingen vanlig dag utan det ar faktiskt min kare fars fodelsedag. Sa stort grattis pappa pa 49-arsdagen! Snart ses vi. Puss och kram


i've had it.

Sadarja! bara en jobbdag kvar innan jag packar mitt pick och pack och drar.

Kan jag bara fa konstatera att jag har SA fatt nog av sommaren. Orkar inte med flera 35-gradiga dagar nu och vill knappt se solen. Atminstone inte om termometern star pa mer an 25. Jag har kommit till det stadiet att jag drar en lattnadens suck nar det ar molnigt och gratt pa himlen. Det ar helt enkelt SA skont att slippa solen litegrann.

Nu ar det i alla fall bara en dag kvar innan jag far en fem dagar lang semester! Ska bli lovely. Och jag ser fram emot mer svala temperaturer hemma i Sverige!


fredag.

Ar heeelt slut! det var helt galet mycket folk pa jobbet idag och jag har inte ens hunnit stanna upp och tanka. Helt finito i bade kroppen och huvudet... och jakligt trott pa allt som har med mackor och gronsaker att gora.

Men imorgon ar jag ledig, hurra! ska mest ligga vid poolen, handla lite och tvatta. Pa sondag jobbar jag bara tre timmar och S aker pa kvallen upp till Toulon for att gora ett utvalstest till diplomet han ska gora i host. Han kommer hem pa tisdag.

Sedan, ja sedan bar det av till Svedala! inte langt kvar nu! :)

RSS 2.0