gamla bilder från Nice!

Sitter och kollar igenom mitt gigantiska Nice-album på datorn. Så många bilder och så många minnen! Helt sjukt att det är mer än ett år sedan jag kom hit. Känns som att man ändrats en del ändå och det är kanske inte konstigt trots allt.

Första dagen jag kom till Nice! Kände inte en kotte och var ute på promenad första dagen.
 
Min lunch den dagen bestod av en McFlurry på stranden. Var lite väl optimistisk gällande temperaturen och var sjuk feber i typ två veckor efter den dagen.

Mitt fina och hemtrevliga rum.


En slumpmässig drink på en bar.
 
Lisa, en av dem jag hängde mycket med de första veckorna.


En sliten men solbränd jag.

Några av de boende på residenset.

Föräldrarna kom på besök i mars! Ett efterlängtat besök.
Ett av besöken på Cap-Ferrat.

Crêpes

Uppe i skogen vid chatêau:et.

Nice uppifrån

Elaine som bodde våningen under mig, vi hade superkul ihop!
Biobesök.

Jag och Lina, en annan bra kompis från residenset.

Spontanutgång

Lina, jag och Elaine

26 februari

Sitter här och kollar på Nip Tuck och dricker något motsvarande måltidsdryck. Seb är ute med en kompis som tjatat i evigheter på en utgång "killar emellan". Så jag tänkte att han kanske ger sig om jag stannar hemma en kväll. Ingen av de andra "svenskorna" skulle ut heller så jag hade inte så mycket val. Sitter här och sysselsätter mig med datorn och tv:n istället. Så kan man ju också göra en fredagkväll.

Helgen vet jag inte riktigt vad den består av, Seb har i alla fall två matcher på söndag förmiddag så då får jag väl underhålla mig med annat. Imorgon ska vi inte ut i alla fall och på dagen ska han träna (dessvärre) så då går jag väl och promenerar eller nåt.

Bara 15 dagar tills vi åker till Paris by the way! ska bli underbart och jag känner redan abstinens efter eiffeltornet. Jag ska fota som en paparazzi säger jag er. Ååååh vad mysigt det kommer bli!

hemkommen från sverige
Födelsedagsbarnen

Männen

Kom hem i söndags från en underbar helgvistelse i Stockholm med hela (nästan) släkten. Kunde inte varit mer nöjd! Underbart fint slott med vackra miljöer och många fina rum, väldigt god mat och dryck.

Vi har badat i jacuzzi i minusgrader, ätit oss mätta på snittar och alla möjliga godsaker och druckit en hel del champagne. Ett extra plus var även det otroligt vackra vintervädret med strålande sol och knastrande snö!

Nästa sak jag ser fram emot är nu Paris den 10 mars tillsammans med S. I'm counting the days!

På jobbfronten söker jag på. Det blev inget med receptionistjobbet men jag ska redan till ett nytt hotell på lördag där de även söker. Sen har jag lämnat en hel del CV:n också på caféer i Cap 3000 och lite här och var. Ska fortsätta lämna och hoppas på att det leder till något! Men nu kommer det in fler och fler annonser hela tiden så jag börjar känna att det finns hopp.


entretien

Har spännande saker att berätta! Har nämligen varit på arbetsintervju idag. Ett receptionistjobb på ett hotell i Nice! Ska på ytterligare en träff med en annan i veckan eller nästa så håll gärna tummarna åt mig för att allt går vägen!!


paris i mars


Har helt glömt att berätta att jag och S åker till Paris den 10 mars! Ska bli så himla mysigt. Vi ska hälsa på hans pappa och bo hos honom i fyra dagar. Han har tydligen utsikt över eiffeltornet från sin lägenhet! Mysigt eller vad.

aquamarine


Det här är mitt favoritnagellack just nu! Från Mavala såklart.

RSS 2.0