Instagram

Jag har noll lust till att blogga just nu så följ mig gärna på min Instagram istället!
 
kaaarinr heter jag där!

Demain

 
Imorgon vid den här tiden så befinner jag mig i Nice! Känns nästan som en minisemester, trots att det i bakhuvudet finns en vetenskap om tentan som äger rum nästa vecka... Får bli hårdpluggning på planet och lite under dagarna när älsklingen jobbar. Men ska försöka hinna njuta lite också. 
 
Nu måste jag fortsätta packa och ta en dusch. Gott och blandat-påsen får inte glömmas till min godisälskande pojkvän!

Baking

Igår sov Anna här och vi hade en riktigt mysig kväll med en massa bakande. Det blev blåbärscupcakes, jordgubbsmacarons, Oreo-cake pops och källarfranska. Allt blev verkligen supergott!
 

Om en vecka

 
Om en vecka befinner jag mig här och får träffa min fransman. Behöver jag säga att jag längtar? Jag tänker överdosera i croissanter, det vackra turkosa havet, ja och en hel del kramar också kanske, så att jag blir alldeles jättetrött på det sen när jag ska åka hem igen. 
 
Ska bli så mysigt att gå på bio och gå ut och äta, sånt som vi brukar göra tillsammans. Sådana där små saker som sätter guldkant på vardagen. Men just nu måste jag skriva klart en jättetråkig och jobbig handlingsplan som ska vara inlämnad imorgon. Det är ju fortfarande bara tisdag...
 
Hoppas ni får en mysig kväll!

Saturday feeling

Okej, lite i efterhand, glömde nämligen publicera det här inlägget igår kväll. Men såhär satt jag i alla fall då - i mjukbyxorna med ett glas vin i handen och slappade framför tv:n. Det var min lördagkväll!

Ledig tisdag

 
God morgon!
 
Lite märkligt det här med 18 grader i oktober, men jag klagar inte, inte alls. Ju längre kylan dröjer sig borta desto gladare blir jag! Sen säger de ju att den kommande vintern ska bli den kallaste på länge (typiskt att det var nu jag flyttade hem... dålig tajming) men det tänker vi inte på nu.
 
Idag är jag ledig men har en massa kurslitteratur att läsa så det är bäst att jag sätter igång snart. Tänkte ta en promenad/joggingtur först bara så jag inte segar ihop totalt. Jag saknar verkligen gymmet! Men jag kan ta igen det när jag flyttar in till stan om ett par veckor då jag i princip kommer ha gymmet runt hörnet. Lyx!

Lägenhet

 
Äntligen är allt underskrivet och klart! Den 1:a november flyttar jag till en studentlägenhet i Skrapan (på söder, för er icke-stockholmare...). Är så himla glad och framförallt så är ju läget helt kanon! Kommer ta mig typ 20 minuter att åka till plugget. Hurra! :)

RSS 2.0