paket



Alskar att fa paket hemifran!

it's official!



Sadarja!! Den 7-11 september ar jag hemma i Sverige!!

Yeeeeeaaaahhhhh :) Seb kommer med ocksa forresten. Hej Gronan, Fjallgatan, lunch pa Medis och mysiga hemmakvallar pa Lotsvagen!


HTC wildfire


Snart i min hand?

Nu ska jag antligen ta och kopa en ny mobil. Har haft pappas gamla Nokia ett bra tag nu efter att min senaste mobil blev stulen, om jag inte minns fel.

Sa jag tankte skaffa mig nagot som snarare tillhor 00-talet an 90-talet, dar jag kan surfa pa facebook och sadana nymodigheter. Och efter ett tags sokande sa har jag kommit fram till att HTC Wildfire verkar bra.

Har dessutom hittat ett bra erbjudande dar jag bara betalar 38 euro i manaden for internet, 1 h samtal om dagen och gratis samtal till 3 av mina narmaste, oavsett deras operator.

Maste bara fa lite uppgifter fran min bank for att kunna gora automatiska overforingar till abonnemangforetaget varje manad, sedan ska jag bege mig till mobilaffaren sa snart jag kan!

Onsdag.

Fran och med idag ar jag ledig tva dagar! alltsa imorgon ocksa. Sa skont och ovanligt.

Borjade dagen med att ligga vid poolen nagon timme med dopp typ en gang i kvarten (annars star man inte ut att vara i solen!). Sedan slappade jag vid datorn ett tag, och tog sedan tag i stadningen. Har dammsugit, skurat dammat lite. Ska vika och hanga tvatt lite senare men nu tar jag en lang paus ett tag! jag ar ju trots allt ledig. Och dessutom blot av svett...

Ja, annars finns det inte direkt nagot nytt att tala om. Men jag borjarM fa en ordentlig abstinens efter att komma hem nu. Jag kanner bara att jag maste komma hem i september. Garna en vecka men vet inte om det blir mojligt. Har sa mycket jag vill gora hemma innan vinterkylan slar till! Och jag onskar onskar att jag kan fa ledigt runt den 7 september for da kan Seb komma med. Men da blir det nog bara runt 3 dagar. Vill ta med honom till Gronan, mysiga restauranger, Fjallgatan, Djurgarden, allt sant vi inte hunnit med nar vi varit i Stockholm tidigare.

Sa IDAG bestammer jag mig for att jag ska ringa managern. Nu maste jag sluta fega helt enkelt. For september ar snart! Och sager han nej vet jag inte vad jag tar mig till. Kanske far jag dra till med att jag maste pa en begravning eller nagot...

Asch, kanske bast att vara arlig.

Lordagkvall.

(glomde publicera inlagget i helgen)

Ar helt slut! Idag var det 35 grader i skuggan och helt vindstilla. Kom hem vid 18-tiden fastan jag slutade vid 16, bara for nan spytt pa taget och det tog en halvtimme innan de annonserade i hogtalarna att alla passagerare vanligt fick ta ett annat tag. Tva timmar senare var jag hemma.

Trots att jag var lagom trott nar jag kom hem sa tog jag tag i bade stadning, tvattning och diskning. Nu ar jag stolt! saknas bara dammsugning med det far faktiskt Seb gora som ar ledig imorgon.

Haller pa att laga mat tills han kommer hem, men usch vilken hemmafru jag later som nu! men hussysslor ar faktiskt inte det enda jag gor i livet for er som undrar.

Ikvall ska vi nog ut med ett par av hans kompisar (varav en av dem jag starkt ogillar, efter att han kallat mig korkad for att jag inte kande till nagon handelse i Frankrikes historia... japp, sadana ar fransmannen!). Hur som helst sa hanger jag nog med anda sa slipper jag sitta hemma och traka mig.

halsband




Kopte det har halsbandet pa en smyckesmarknad i Antibes for ett par veckor sedan. Alskar det!

doggie


Den har lilla hunden stotte jag pa i Nice forra veckan! ville nastan sno med mig den hem.

restaurant



Tva bilder fran nar vi var pa restaurang haromdagen. Vi hade jattefin utsikt over havet men maten var ingen hojdare. Typiskt turiststalle dar personalen var stressad och gapade pa varandra och det marktes att det inte lag mycket omsorg bakom maten.

Dessutom var det en av de dagarna da hade min hemska huvudvarksattack och det syns verkligen pa mina ogon!

Men det var en jattemysig kvall anda med alsklingen trots att jag inte madde bra.

ledig dag.

For er som borjar trottna pa min franvaro av svenska bokstaver, sa beror det pa att min dator ar sonder och skickad hem till Sverige. Anvander alltsa Sebs dator och det far ni formodigen sta ut med ett tag till!

Idag har varit en otroligt skon ledig dag. Vaknade vid 10 och tog bussen till stranden i Nice for en gangs skull. Stenig och fullproppad med turister men jag tycker atminstone det ar skont att ha nara till stan nar man trottnar pa att ligga i solen. Vilket jag gjorde efter cirka en timme. Jag gick alltsa in till gamla stan och tog en glass i smakerna Kinder Bueno och Ferrero Rocher-choklad. Glass ar en raddare i noden i denna varme!

Sedan ringde alsklingen och han hade fatt sluta tidigare. Da kandes det plotsligt valdigt onodigt att ga runt och strosa sa jag borjade bege mig hemat igen. Sen har vi slappat i lagenheten mest hela dagen.

Nu ar han och hamtar en kompis till honom som ska komma hit. En tjej som jag inte traffat for hon har bott i Kanada typ tva ar. Sa ja, det ar vad kvallen bestar av!


tisdag.

Idag jobbar jag bara 12-15 sa det kanns som rena lyxen. Det ar SA varmt nu kan jag saga. Sakert 35 i skuggan. Sa man blir trott och seg aven om man inte gor sa mycket. Har dessutom inte alls druckit tillrackligt med vatten de senaste dagarna sa jag har lidit av en huvudvarksattack sedan igar. Fran och med nu ska jag halla i mig vatten. 

Nu ska jag ta en dusch och forbereda mig. Skriver mer ikvall!


andra augusti.






*










Da har mor och mormor akt hem igen efter ett lika mysigt besok som vanligt i Nice. Alltid lika kul nar de kommer och halsar pa men alltid lika trakigt nar de aker hem igen!

Nu har de aven fatt se lagenheten dar vi njot av en apéritif pa terassen. Aven ett besok till Ventimiglia blev det av men vadret var daremot inte pa var sida den dagen. Annars var vadret finfint under hela vistelsen!

Har ju saklart en massa bilder att lagga upp, sorry for forseningen!

RSS 2.0