Mini-helg!

Nu har jag en mini-helg fram till torsdag! Så skönt. Ska försöka utnyttja solen och poolen så mycket som möjligt under dessa dagar, det var nämligen ett tag sedan jag var i solen. Det börjar märkas kan jag säga! ingen solbränna så långt ögat kan nå.
 
Vi gick och la oss jättetidigt igår, så vaknade innan 8 imorse. Skönt att ha hela dagen framför sig, men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska göra av denna dag! Har inte lust att åka någonstans. Och har redan tvättat och diskat. Tänkte ta en joggingtur lite senare men måste vänta tills solen gått ner så det blir nog inte förrän vid 20-tiden.
 
Egentligen borde jag vänta lite med att sola också, eftersom solen är som starkast nu mitt på dagen... inte så jättesmart att lägga sig vid poolen nu. Tror jag ska försöka vänta några timmar.
 
Lyxproblem!

9 augusti

 
Den 9 augusti blir det hemresa! Så glad att jag kunde få åka hem nu under sommaren! Lite tråkigt att vi inte kunde få semester tillsammans det här året heller men man kan inte få allt. Det är ju lite så de här åren då S gör sin D.E (sitt diplom), att det är svårt att få ledigt och framförallt att veta när han kommer få det.
 
Så nu återstår bara hela nästa vecka kvar att jobba och sedan väntar (nästan) en veckas semester i Sverige!

Senaste tiden i mobilbilder

Har varit på mysiga restauranger och ätit flådiga middagar.
 
Jag har shoppat ett par knallrosa pumps (älskar!).
 
Har vilat mina smutsiga fötter på en gräsmatta i Monaco.
 
Väntat på att pojkvännen ska sluta jobba.
Beundrat vackra lövbeklädda grenar.
Och blommor.
Och sist men inte minst har vi hyrt en båt och haft en romantisk dag ute på havet!
 

We're getting there...

On va y arriver! Det ser lite bättre ut. Men nu är klockan ett och jag sitter fortfarande i mysbyxor i sängen. Jag är nämligen ledig! Så nu ska jag ta tag i den här dagen! Har nämligen en del städning att göra och måste även iväg till banken och hämta mitt nya VISA-kort.
 
Hoppas ni har en toppenfredag!
 

Le cinéma

Vi går ju ganska ofta på bio men det blir mest halvdåliga filmer, delvis på grund av min pojkväns negativa inställning till mer komplicerade dramafilmer (det blir mest blockbusters eller pang pang-filmer...). Men ibland tar vi bara första bästa film för att ha något att se, för att det är mysigt att gå på bio mitt i veckan. Fast då resulterar det ganska ofta i att jag somnar under filmen, speciellt när jag jobbat under dagen. Hmm, antalet slut jag missat på grund av att jag somnat... typ hälften av alla filmer vi sett på bio de senaste två åren?
 
Som häromdagen då vi såg überdåliga Blanche-Neige et le Chasseur, så kallad Snow-White and the Huntsman på engelska (konstig titel?). Ni vet, med Kristen Stewart som snövit och Charlize Theron som den elaka häxan. Charlize Theron var i och för sig grym i rollen, och specialeffekterna var snygga och estetiskt sett var det rätt bra gjort. En del snygga män fanns även med på rollistan. Men annars var det rätt pinsamt. Sago-klichéer blir sällan bra på film. Alldeles för förutsägbart. Nu såg jag som sagt inte slutet, fast jag vaknade precis innan häxan smälte ihop till en degklump och snövit blev kronad drottning (ursäkta spoiler-alerten, alla vet väl hur den sagan slutar ändå...). Hade inte missat något med andra ord.
 
Jag har förmodligen blivit expert på dåliga, påkostade amerikanska filmer på grund av alla våra misslyckade biobesök. Nåväl, jag vet i alla fall vad som inte gör en bra film.
 
Men det jag ville komma till var filmen vi såg för några veckor sedan, 21 Jump Street med Jonah Hill och Channing Tatum. En komedi, som ni kanske förstår, men den var faktiskt riktigt rolig. Jag skrattade högt många gånger under filmen, och jag är rätt kräsen när det gäller biohumor! Det kändes som att filmen inte tog sig själv på för stort allvar, och det är en bra egenskap för en komedi. En del klichéer där med dock, men det får man väl ta när den utspelar sig på ett amerikanskt high school...

Slutsats - 21 Jump Street är att rekommendera!
 
 

Uppdatering.

Hej på er! Jag har haft en liten bloggpaus den senaste tiden, har inte alls haft något att skriva om och mest varit slut i både kropp och knopp när jag kommit hem från jobbet. Det är så varmt nu så man har inte så mycket överskottsenergi att blogga för! Dessutom har min dator blivit otroligt seg helt plötsligt och hakar upp sig hela tiden.
 
Men det ska väl gå att lösa antar jag. Idag är jag ledig och har precis varit en stund vid poolen. Har dock en del tråkigheter att få gjort idag, däribland handdiska med stort H. Diskmaskinen har diskat riktigt dåligt den senaste tiden, och det resulterar att jag måste handdiska allt... *putaindemerde*
 
Är lite sugen på att göra om bloggdesignen också, får se om jag hinner det idag! Hoppas ni alla har en bra tisdag!

RSS 2.0