flygbiljetten bokad


För ett par dagar sedan bokade vi alltså flygbiljetten ner den 24 januari. Klockan 8:30 går planet så är på plats vid elvatiden och har hela dagen på mig att se mig omkring. Jag åker med Norwegian Airlines, de hade riktigt bra priser på flygbiljetter till Nice. Att tänka på ifall ni vill hälsa på! Det största bekymret just nu är att min ipod har lagt av. Har mp3 på mobilen men den funkar inte riktigt som jag vill... struntar i att lägga in vissa låtar osv. Så kan det ju liksom inte vara! Måste klura ut det där innan jag åker. Big problem!

Dock så är inte kursavgiften betald ännu! Vet inte riktigt själv hur detta gick till, att flygbiljetten är bokad utan att kursavgiften är betald!? Haha, känns lite skumt men det bara blev så.

Såg förresten idag att Svenska Kyrkan finns i Nice. De finns ju lite här och var utomlands verkar det som. Så dit ska jag försöka ta mig, har mailat lite med en tjej som jobbar där och tydligen har de ungdomskörer på måndagar. Låter kul! Går nog dit direkt på måndagen efter jag kommit dit. Om jag hittar vill säga...


RSS 2.0