besök!

Älsklingen har ett nytt jobb (vid sidan av tennisen) och jobbar sin första dag idag. Fram till 22 så snart kommer han hem. Är superglad för hans skull att han har ett till jobb nu för tennisen har dragit ner på lektioner i veckan så han har inte jobbat lika mycket som förut. Men det faktum att han fått det här jobbet gör att vi kommer ännu närmare "vår" lägenhet! Nu fattas bara att jag får ett stabilt jobb. Och jag hoppas verkligen att min sökande ger något snart. Så kan vi nog flytta ihop om inte allt för lång tid!

Själv är jag
i gång med att packa just nu för att bo på hotell med käraste mamsen som kommer på besök imorgon och stannar till söndag! Ska bli hur mysigt som helst. Det är liksom annorlunda att vara i Nice som turist. Allt känns mycket mer bekymmersfritt och man tillåter sig att njuta lite mer. Och så ska det ju bli underbart att träffa min mamma såklart!

Ska även hinna med att lämna ett CV på en snabbmatskedja på flygplatsen. Såg nämligen att de sökte personal där. Halv ett imorgon landar min mor!


fredag

Tittar på Lyckohjulet med Victoria Silvstedt som går omkring och öppnar luckor i en liten klänning. De flesta killar här anser förresten att Victoria är övermänskligt snygg (åtminstone min pojkväns kompisar...)

Idag är det fredag hur som helst och det känns som vanligt väldans bra! Ska om ett tag bege mig till Nice och dricka lite vin med "svenskorna" (och en danska). Sen kanske det blir en runda i gamla stan om de andra har lust. Får hoppas att jag kan bli klar någorlunda samtidigt som Seb eftersom vi då kan åka hem tillsammans! Annars får jag till att ta tåget men det är ju inte jättelockande...

Har även lämnat in ett CV idag på ett brasserie/café i en galleria.

Trevlig fredag på er alla!


bio



Såg den här filmen igår, The Rite. Faktiskt bra! Thriller/skräckis med exorcist-tema. Med en riktigt snygg kille i huvudrollen och Anthony Hopkins i en annan roll. Tydligen är det Mikael Håfström som regisserat den.

dress

Var inne på H&M häromdagen och föll för den här klänningen. Men frågan är, röd eller kakigrön?


tung i huvudet...


En några månader gammal men mysig bild tycker jag.

Har haft en feberkänsla i kroppen sedan igår kväll. Då var jag alldeles varm och mest sängliggande. Nu känns det som att jag har lite feber men framförallt känner mig tung i huvudet, ont i nacken och ryggen och sånt där som brukar kännas när man har feber. Seghet rent ut sagt. Känns som att det vettigaste just nu är att ligga blixtstilla i sängen och bara låta kroppen vila!

Det är sjukt vad kroppen är känslig för lite kalla vindar. Satt nämligen en och en halvtimme på stranden igår och man luras ju lätt av den varma och sköna solen. För luften är trots allt inte riktigt varm ännu. Kände redan då att jag började känna mig lite frusen och sen kom de ömma halsmandlarna på kvällskanten.

Men hur som helst så tänkte jag inte klaga i detta inlägg utan snarare hylla att min mamma kommer på besök nästa torsdag! Vi ska bo på hotell tillsammans torsdag-söndag på fina Hotel West End på promenaden. Frukostbuffé och allt sånt där! Så nästa helg blir en riktigt bra helg känner jag på mig.

Hoppas ni alla mår bra där hemma i Stockholm!

paris i mobilbilder







Voilà! inte mycket men alltid bättre än inget.

quelqu'un m'a dit


Älskar den här låten med Carla Bruni.

tillbaka från Paris

Först och främst så glömde jag kameran hemma så några bilder blev det dessvärre inte! Men det kanske inte gjorde särskilt mycket egentligen för vår weekend blev inte riktigt som väntat, minst sagt.

Min pojkvän har tyvärr en dålig relation med sin pappa som aldrig visat mycket omtanke för honom. Aldrig uppmuntrat utan bara kritiserat och kommit med nedlåtande kommentarer angående allt han tar sig för. Vilket jag redan visste sedan innan men jag fick verkligen se hans rätta sida under helgen. Det var mycket otrevliga diskussioner som gav dålig smak i munnen. Även flickvännen till hans pappa betedde sig väldigt underligt och bidrog till den dåliga stämningen. Vid flera tillfällen snäste hon av oss och verkade vara på allmänt dåligt humör hela tiden (vilket möjligtvis berodde på att hon aldrig åt mat... hon levde typ på ett äpple om dagen)

Efter att S pappa betett sig förj-vligt mot honom och skrikit elaka saker så fick han nog och vi tog oss ur lägenheten och hittade ett hotell i Paris som vi sov på under natten. Det finns en gräns för hur mycket skit man kan ta och främst av någon som ska föreställa en familjemedlem! S är helt övertygad om att han aldrig mer vill se honom så det var kanske första och sista gången jag var där och hälsade på.

Hur som helst så vaknade vi upp utvilade på ett hotellrum och spenderade dagen med att strosa runt och göra mysiga saker. Vi hann med både att gå omkring i Montmartre/Pigalle och runt operan där vi åt lunch och kollade i affärer innan vi tog oss till flygplatsen vid fyratiden.

Ett lyckat avslut trots allt på en rätt så olyckad helg!


going to Paris


Imorgon åker jag och älsklingen till Paris! Ska vara där fyra dagar och kommer alltså hem på måndag. Ska bli jättemysigt, har varit i Paris tre gånger men sista gången var flera år sedan så det ska bli kul att komma dit igen!

Kommer även träffa S pappa för första gången och det kommer även bli spännande. Han fyllde år i söndags så det ska vara en stor fest för honom medan vi är där. Uppdatering kommer!

provjobba!

Var ju på intervjun idag och allt gick bra. Nervöst innan och en lång arbetsintervju med många smarta frågor, men jag tycker mig lyckas svara på dem bra.

Imorgon ska jag alltså provjobba!! Läskigt läskigt. Jag ska försöka göra mitt bästa och sedan är det bara att hoppas på att chefen tycker man gör bra ifrån sig.

Wish me luck!

tennislektion



Har precis spelat tennis med Seb, sjukt vad kul det är! Tennisplanen är precis bredvid hans residens dessutom. Och jag har ju en privatlärare så nu ska jag övertala honom till att spela oftare med mig. En gång i veckan har han gått med på men jag försöker få det till två!

Bra träning för hela kroppen och dessutom har man kul under tiden.

yehooo!

Satt och skickade iväg ett gäng CV:n tidigare till olika hotell och för några timmar sedan ringde en man från ett av hotellet dit jag mailat.

Så nu ska jag på ännu en intervju på söndag! Ett receptionnistjobb det här med. YES!

helvetesbakfylla

Inte idag då, men igår. Var nämligen ute i tisdags, en mittiveckan-utgång med Seb och ett gäng av hans vänner. Drack alldeles för mycket tequila, jag ramlade pladask i en nerförsbacke (det var egentligen innan jag druckit, så där kan jag inte skylla på alkoholen) inför alla hans vänner och gjorde hål på både knät och mina strumpbyxor. Sedan kommer jag ihåg lite svaga fragment under kvällen som att vi inte kom in på stället vi ville in på och att jag vinglade runt och fick ta stöd av pojkvännen.

Ja, ni vet en sån där riktigt pinsam fyllekväll som inte händer mer en nån gång om året. Som tur var så var ju alla ganska fulla men jag kan slå vad om att jag var värst i gänget. En sån där kväll då man önskar att man stannat hemma. Konsekvenserna av mitt drickande blev en dag av illamående, huvudvärk, tandborste i halsen i försök att spy... ja, en sån där härlig dag! Och värst blev det sent på kvällen när bakfyllan verkligen gjorde sig påmind på riktigt. Inte ens idag på morgonen var magen helt hundra.

Så nu har jag bestämt mig för att inte närma mig alkohol ens med tång på minst en månad. Sedan kanske jag tar lite vin men INGEN sprit på typ... ett halvår. 

Det här var, bokstavligt talat droppen!

RSS 2.0