Sommarplaner

Från senaste besöket i Nice. Våren är på ingång!
 
Efter att ha funderat lite över hur jag vill göra i sommar så har jag kommit fram till att jag ska bo och jobba i Nice i sommar istället för i Stockholm. Egentligen älskar jag min lilla lägenhet och läget här, så liiite tar det emot. Den är så fräsch och jag har allt inom gångavstånd, affärer, gym osv. Men det går ju inte riktigt att jämföra med en sommar i Nice och dessutom med pojkvännen... det är faktiskt svårslaget. Dessutom så har han ju fortfarande lägenheten där så det är i princip bara för mig att packa väskan och åka dit. 
 
Så i sommar blir det en het och svettig, men förhoppningsvis underbar sommar. Har även en svensk tjejkompis som är tillsammans med en fransman som inte bor så långt ifrån oss, i Cagnes sur Mer, och jag tror även hon ska spendera sommaren där, så där har jag min svenska dos! Dessutom kommer jag ju faktiskt få uppleva våren i Sverige innan dess, och den är ju ganska svårslagen den med. Vår i Sverige, sommar i Nice. Det bästa av två världar.

Nästa besök.

 
Nästa besök till Nice blir redan nu på söndag. Älskar att jag kunnat åka så ofta den senaste tiden. Speciellt är det kul när det börjar bli så himla soligt och fint väder nu och våren är på ingång. Sist jag var där kunde vi sitta utan jacka på stranden och lapa sol. Så himla skönt! En del våghalsade turister låg till och med i bikini... Lite väl tidigt för mig dock.
 
Den 8 april åker jag dessutom till Barcelona på en miniweekend med min mamma, mormor och kusin så då tror jag faktiskt inte jag kommer få in någon Niceresa. Månaden efter är det ju redan maj, helt sjukt. Min sista föreläsning är i slutet av maj har jag för mig och sista tentan är 8 juni, så det är inte långt kvar!

Lately

 
Lite av vad jag gjort på senaste:
 
1. Haft picknick i Antibes
2. Inrett den nya lägenheten
3. Inspekterat den nya parken "La coulée verte" i Nice
4. Övernattat på Negresco (häftigt)
5. Firat jul med familjen
6. Haft denna snygging på besök.

Hej igen bloggen!

Från när jag sist var i Nice för några veckor sedan.
 
Nu tycker jag det är dags att få liv i den här bloggen igen. Efter en lång paus börjar jag nu bli lite sugen på att skriva igen. 
 
Ganska exakt fyra månader sedan jag bloggade sist, och mycket har hänt! Jag har bland annat flyttat in i en studentlägenhet i Skrapan, där jag trivs som fisken i vattnet. Jag har dessutom avklarat nääästan hela första läsåret av min utbildning, som jag även är jättenöjd med. Kan jag säga att jag är glad att jag gjorde valet att komma hem till Sverige? Även om den första tiden var tuff, och jag hade separationsångest deluxe i början över att flytta ifrån pojkvännen som jag då bott tillsammans med i två år, och staden jag bott i i tre och ett halvt år.
 
Men jag klarade det, och det är jag faktiskt stolt över. På något skumt sätt känns det som att en hel del saker börjar reda ut sig litegrann. Trots att mycket fortfarande är långt ifrån självklart (vart vi ska bo i framtiden är en av de sakerna...) Men man får ta saker lite som de kommer helt enkelt. För det är så otroligt svårt att förutse vad som händer. Vem vet egentligen vad som kommer hända om tre, fem eller tio år?
 
Nu vet jag i alla fall vad jag vill "bli när jag blir stor", haha. Så nu kan jag checka av den punkten på listan. 
 
Hoppas ni andra bloggläsare har haft det bra! 

RSS 2.0