Snart fyra år sedan.

En hissbild från Stockholm i julas.

Snart är det fyra år sedan jag träffade pojkvännen ute på en klubb. Jag och Elaine som jag då var ute med kallade honom "the tall Guy". Man såg honom helt klart på håll (mycket praktiskt). Till pinsamheterna hör att jag dansade med en annan kille när vi fick syn på varandra. Honom dumpade jag dock kvickt när han skulle gå och kissa... Haha. Galet vad kul jag hade under den tiden då jag pluggade på Azurlingua.

Kommentarer
Postat av: Annster

Vad roligt att du gillade tipsen :)
Förstår vad du menar. Ibland prioriterar man fel. Det har nog hänt alla någon gång ^^

2014-03-13 @ 21:43:37
URL: http://annster.se
Postat av: Kajsa

sv: Åh va kul. Är du nöjd med din tid som au pair ?! :)
Tack det hoppas jag med ;)

Svar: Både ja och nej, jag har hamnat hos både dåliga och bra familjer så har lite blandade erfarenheter! Men det var helt klart lärorikt! :) och att få komma till ett annat land är hur kul som helst!
Karin

2014-03-14 @ 00:34:05
URL: http://wanderlustes.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hurra! Du er tilbake på bloggen:-) Ja, tenk at det er fire år siden du dro til Nice. Det er også fire år siden jeg fant bloggen din og bestemte meg for å dra til Nice for å gå på språkskole. Du inspirerte meg til å ta det beste valget jeg har tatt:) Språkskole, villa st exupery gardens, sene kvelden i Monaco, fridager på beachen, mange nye venner fra hele verden - det var en fantastisk tid! Savner Nice hver dag, så til sommeren blir det nok en tur tilbake:)

Svar: Haha åh, det känns som att du är lite av min stammisläsare! Så roligt att du följt bloggen så länge :) Gud vad roligt att jag inspirerade dig! Åh, tror jag helt missat att du jobbat på villa saint Exupery!! Där har ju jag också jobbat. Vilket år? :) och med vilka jobbade du? Trivdes du bra? Åh, ja, den där tiden i början är verkligen speciell... Allt är så nytt och spännande! Som semester varje dag ungefär! Skulle vara underbart att få uppleva det igen!
Karin

2014-03-14 @ 12:19:20
Postat av: Fröken Grön

Sv: Det är så? ^^ haha Man ser det ju så himla tydligt nu till våren. Usch hur de såg ut! :D Haha!

2014-03-14 @ 23:29:27
URL: http://tillaandersson.blogg.se
Postat av: Kristin

Ja, haha jeg er nok en stamleser:-) Titter innom sånn av og til for å få updates og bilder fra fantastiske Nice. Jeg liker godt å følge deg, og det hender at jeg går tilbake i arkivet ditt fra 2010 for å mimre - du opplevde så mye av det samme som meg:) Jeg heier på deg og S, jeg hadde selv en liten "fling" om man kan si så, da jeg bodde der. Men det ble ikke mer enn det.. :)
Jeg jobbet faktisk ikke på villa st exupery garden(det hadde vært såå kul!), men jeg bodde der da jeg gikk på EF Nice. Og det var i mai og juni 2010. Jobbet du også på Gardens eller bare på den ved beachen?

2014-04-14 @ 21:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0