Nytt jobb

Hej på er! Sitter på cykeln på gymmet och skriver från mobilen. Jag har inte haft tid alls att blogga för jag har precis skaffat nytt jobb och jag jobbar ganska långa pass så är lite slut när jag kommer hem! vill man även hinna till gymmet så blir det inte mycket kvar av en sen på kvällen. Trivs dock jättebra! Jobbar som receptionnist på ett litet hotell i Nice nära gågatan.
 
Får däremot helg nu när alla ni andra börjat arbetsveckan så från och med imorgon tisdag har jag ledigt i tre dagar. Väldigt skönt för min hjärna har gått på högvarv de senaste dagarna med all info jag måste få in...
 
Så nu ska jag mest slappa och träna! Hoppas solen tittar fram också för det har varit riktigt deprimerande regnigt väder hela helgen. Inte så kul heller för alla turister som kommer för ett par dagar...

Kommentarer
Postat av: Marie Bergman

Grattis till nya jobbet :)

2013-03-25 @ 21:48:37
URL: http://livetiluxemburg.se/
Postat av: Ellinor

Grattis till nya jobbet - spännande!
Alltid mycket att ta in i början och det tar på krafterna. Då kan det vara skönt med små andningshål så som ett gym till exemepel.
Önskar dig en fin "helg"!
Kram

2013-03-26 @ 13:25:27
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: basebollivet.blogg.se

Åh vad roligt, GRATTIS till dig :) så spännande!

2013-03-26 @ 14:01:58
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: mormor

Grattis hjärtevännen. Du är perfekt till detta jobb. Du kan ju många språk,trevlig, ambitiös osv.är du. Kul jobb är det också. Har själv jobbat i Reception en gång för länge sedan. Ha en skön Helg. Hoppas Seb är också ledig. Kram.

2013-03-26 @ 14:09:53
Postat av: Nasha

Grattis till nytt jobb! :)

2013-03-26 @ 20:54:07
URL: http://callmenasha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0