Sista rycket

Från min kvällspromenad igår. Bor ju hos mina föräldrar nu tills jag drar ner till Nice, då jag hyr ut lägenheten. Saltsjö-Boo är sååå fint!
 
 
Nu kan man säga att det är sista rycket här. Har nämligen min sista tenta på lördag... Och på söndag vid 17-tiden går flyget till Nice. Ska bli underbart! Var länge sedan jag var där nu. Riktigt skönt att åka normal tid också för en gångs skull och slippa gå upp klockan två på natten...
 
Planerar att uppdatera ofta och ta mycket bilder i sommar. Inte bara för de (få?) som läser bloggen, men även för min egen skull. Det är så himla kul att gå tillbaka i arkivet och se vad jag hade för mig för ett, två eller tre år sedan!
 
Nu får vi hoppas att allt går vägen, och att jag får tag på ett jobb där nere. Någon måste väl behöva mig? haha. Runt den 20 augusti bär det av tillbaka till Stockholm igen, med pojkvännen den gången som ni kanske läst. Så ja, det blir ett litet äventyr att stadga sig tillsammans i Sverige. Spännande minst sagt! 
 
Nu måste jag återgå till tentapluggningen, håll gärna tummarna för mig!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Härligt känsla att börja se "slutet" - dessa sista dagar kommer garanterat att gå jättefort.
Skall du jobba i sommar eller blir det bara till att ha semester och ta det lugnt?
Ser fram emot en massa härliga uppdateringar.

Svar: Ja, verkligen skönt! :) jag tänkte jobba men har inte fixat något än, blir att söka när jag kommer ner! Vore skönt att bara ta det lugnt också, men behöver pengar dessvärre ;)

Hoppas allt är bra med dig!
Karin

2014-06-02 @ 10:52:29
Postat av: Kristin

Savner bloggen din, Karin! Men det er hyggelig å gå tilbake i arkivet når jeg selv savner Frankrike og Nice. Håper alt er bra med deg, pendler du fortsatt mellom Sverige og Frankrike?

Hilsen Kristin fra Norge, som du inspirerte til å gå på språkskole i Nice for snart 5(!) år siden :-) :-)

2015-04-22 @ 11:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0