I need this.


La carnavale.

 
 
Karnevalen ar i full gang och arets tema ar Roi des 5 continents. En farggad liten flack under de lugna vintermanaderna! Fullt med konfetti pa gatorna, godisstand i varje horn extra mycket turister. Lite som en forsmak av sommaren.

Workout

Jag kan bara inte lata bli att trana just nu, jag tror att jag har blivit lite latt traningsberoende... Det later galet men jag har tranat regelbundet i cirka tva manader nu och nastan varje vecka har jag tranat fem dagar i veckan, vilket blir typ 6 timmar i veckan! Dock sa tranar jag mycket lugnare vissa dagar och kor bara lite latt cykel, nar jag kanner att jag ar trott sedan dagen innan. Men det skonaste ar att jag verkligen kanner att konditionen blivit battre och att det gar lattare. Det enda negativa med varat gym ar att det ar egentraning, alltsa inga pass vilket ar trakigt. Jag skulle sa garna vilja prova pa zumba eller crossfit! Kanske far bli sen nar vi flyttat in till Nice och bor narmare ett storre gym.
 
Nar vadret blir finare sen sa tankte jag borja jogga ocksa! sa skont att springa langs med vattnet, det finns ju inget battre an att jogga pa morgonen och dessutom kan man bara ge sig ut utan att behova aka nagonstans.
 
Idag forsokte jag overtala Seb om att aka till gymmet men det var han inte sugen pa, han sover nu istallet... Sa jag tankte ge mig ut pa en joggingtur snart. Forsta joggingturen pa lange, har bara cyklat och kort annan konditionstraning (lite lopband da och da) pa gymmet, men inte ute i naturen. Vi far se hur det gar!
 
Imorgon kommer min alskade mamma pa besok och vi ska bo pa hotell fram till pa sondag. Ska bli jattemysigt! Sa det blir nog inte jattemycket bloggning fram tills dess men formodligen en de bilder nar hon akt hem.
 
Kram pa er!

Blue skies


Dagens goda frukost

 
Naturell yoghurt, kruskakli (smakar i och for sig mest tra, men innehaller massor av bra fibrer for magen!), havregryn, banan och jordgubbar.

Le Saint Valentin

 
Idag overraskade jag min pojkvan med rosévin, jordgubbar med smalt vit choklad och hans favoritmiddag! Kopte aven rosa fejkblomblad som jag strodde ut overallt, det blev jattefint och han blev jatteglad.
 
Det var mysigt att ha en dag tillsammans, vi har haft san otur med allt mojligt pa senaste sa det ar inte klokt. Just nu kanns det verkligen som att nagon har som syfte att forpesta livet for en... Inbrott, boter, allmant oflyt helt enkelt. Men man far forsoka se allt fran den positiva sidan, det finns de som har det mycket varre ocksa.

Hoppas ni andra haft en mysig alla hjartans dag och att ni firat pa nagot satt!

Inbrott

Igår hade vi inbrott i vår lägenhet... Fyra datorer stulna och min iPad! Och vi var bara borta en timme. Så bloggar från mobilen nu... Väldigt glad att jag fortfarande har den och att min bankkort är kvar, däremot har vi varit tvungna att blockera allt ifall de skulle använda kortuppgifterna för köp på internet.

Just nu väntar vi på polisen som ska komma och ta fingeravtryck på köksdörren där de brutit sig in.
 
Så, om jag inte bloggar på ett par dagar så vet ni varför.


Valentine's day

 
Ja, det är en kommersiell och påhittad högtid och det är klart att man ska visa uppskattning för varandra varje dag och inte bara en gång om året. Men jag skulle ändå inte vilja strunta i den helt, det skulle kännas fel! Tycker det är mysigt att hitta på något extra tillsammans, kanske baka någon rosa tårta eller laga en brakmiddag för att fira lite mer än vanligt.
 
Till pojkvännen sa jag att jag inte ville fira något speciellt, men det var mest för att han inte ska känna press på sig att gå och köpa något. Så tänkte överraska honom med något, har dock inte bestämt mig för vad än!
 
Apropå det så kom jag och tänka på alla hjärtans dag när jag var liten och hade en "pojkvän" (som man aldrig ens vågade titta på utan det var mer som en slags officiell relation... Det där med att fråga chans, ni vet). Jag hade köpt en stor hjärtformad klubba från Jamjam som det stod PUSS på. Det fanns en annan med texten "jag älskar dig" också men det kändes lite väl seriöst, vi hade ju aldrig ens setts utanför klassrummet. Hur som helst så råkade mina tjejkompisar tappa den i golvet samma dag så den gick i tusen bitar.... Och det gick ju bara inte att komma utan en alla hjärtans dag-present till den man var tillsammans med. Så jag fick skamset gå med den där ihoplappade puss-klubban till honom... haha, nåväl... Det är tanken som räknas. Har dessutom för mig att just den gången gav han mig ett brythalsband eller liknande i present. Lite orättvist utbyte kan tyckas.
 
 Kommer ni fira Alla hjärtans dag?

Kvällsträning

 
Körde först 20 minuters spinning på gymmet men jag hade en så sjukt dålig träningsdag idag. Kände mig irriterad och orkeslös och blev trött direkt. Så jag gav mig ut på träningsarenan som ligger bredvid gymmet och sprang i 10 minuter. Sen fick det vara nog... Bättre lycka imorgon!

Curryrisotto

 
En av förra veckans goda luncher! Fast vad svårt det var att göra risotto, man ska ju tillsätta vatten lite i taget för att riset ska bli krämigt, ändå blev mitt mer som curryris än just risotto... Antar att det inte går lika bra med fullkornsris? Sedan har jag inget lock till min panna, det kan ha med det att göra ockå... Nåväl, gott var det och speciellt med kyckling till!
 
Ni som vill kan följa mig på Insta, kaaarinr heter jag där!

Veckans träning!

 
Nike har ett jättebra träningsprogram som man kan ladda ner till iPoden, Nike Training Club heter den. Man
väljer program och nivå själv och det är riktiga helkroppspass där man känner sig helt död i varenda muskel efteråt...
 
Den här veckan har bestått av följande träning:
 
Må: 50 min spinning + 10 min roddmaskin
Tis: 30 min aerobics + 60 min spinning
Ons: Vila
Tor: Powerwalk
Fre: 60 min spinning
Lör: Vila
Sö: 40 min aerobics

Melodifestivalen

 
Okej, det var kanske inga höjdarlåtar såhär första delfinalen... Men Danny var i alla fall lika snygg som vanligt. Tycker för övrigt både Gina och Danny var riktigt bra och bekväma i sina programledarroller!

PAUL

Pojkvännen tycker förrresten att jag har en skruv lös som fotar min mat... 
 
Konditoriet och bageriet PAUL har verkligen gudomliga macarons. Dessutom är de i maxi-storlek. Jag och pojkvännen delade på tre stycken igår, en pistage, en hallon och en speculoos (belgisk kaka som påminner om pepparkakor). Den sistnämnda var sådär, men pistagen är underbar. Även hallonen är jättegod, chokladen ska vi inte ens tala om men den var dessvärre slut igår.
 
Tur att jag har en en-gång-i-veckan-regel när det gäller godsaker, annars skulle jag väl snart börja likna en macaron själv...

RSS 2.0