imorgon

Jaaaaa! min älskling kommer hem imorgon! Förmodligen vid 15-tiden. Han har varit borta i fyra dagar nu och jag längtaaaar.


grattis Börje!



Här kommer en liten gratulation till Börje på 75-årsdagen! Hoppas du har en bra dag.

Kramar

blä

Åååhh har sån jäkla migrän. Blir så trött. Tagit värktablett men självklart går det inte över. Tagit en andra nu men migränen gör sig lika påmind.

Håller tummarna...


ally mcbeal


Kollar på min Ally McBeal-box som jag fick i julklapp. Looove it! Perfekt att kolla på när man är själv hemma.

promenad i st-laurent






Här är hamnen där vi brukar äta när vi går ut!

Eftersom jag är själv i lägenheten hela dagen idag så tog jag min blå cykel ner till promenaden här. Uuuunderbart väder nu! Den tråkiga regnperioden och det gråa vädret är som bortblåst. Nu visar rivieran sitt rätta ansikte! Blå himmel, bländande sol. Det känns som rena medicinen att gå utanför dörren.

milano










Här är lite bilder från Milano!


lördag

Sitter hemma hos S och kollar på tv medan han duschar. Han har tränat typ hela dagen idag och nu är en kompis till honom här för imorgon åker de på en tennistävling i Grenoble. Hur länge han är borta beror på hur bra det går, om han går vidare eller inte! Får hoppas på det bästa men samtidigt vill jag inte att han ska vara borta för länge, så jag är lite kluven på den punkten. Har varit själv typ hela dagen idag när han tränade och har redan abstinens.

Hans föräldrar är även hos morföräldrarna så jag kommer vara själv i lägenheten fram tills dess att de kommer hem imorgon kväll. Får se vad jag hittar på. Kanske tar en tur med cykeln (glömt att berätta att jag lånat en blå cykel för en månad, ungefär som de där blåa cyklarna vi har i Stockholm!).

Kommer nog bli lite tråkigt, men jag klarar mig. Nu är det bara lite mer än två veckor tills vi kommer till Stockholm! Vi längtar massor båda två.


bild från september

 
Hittade den här bilden i Mike, S kompis kamera i helgen. Han vi var i Milano med. Det här var första helgen jag kom "tillbaka" till Nice! Alltså när jag började hos familjen i Juan les Pins.

Det är nån tjej till vänster, jag, Seb, Mike och nån annan typ som jag inte minns namnet på. Galet vad brun jag var!

måndag



Är hos älsklingen och väntar medan han duschar. Det finns inget stopp för gulliga saker han hittar på för att överraska mig. Idag hade han satt små lappar överallt i lägenheten som små ledtrådar. Och i slutet hade han lagt min favoritchoklad från Lindt och en liten lapp som han skrivit "jag älskar dig" på!


freeedag

Åh vad skönt! Har inte sovit mycket i natt på grund av att vi var på bio igår kväll som slutade halv ett. Åååh, jag somnade på bion!! Såg den där med Jake Gyllenthaal som för övrigt var väääldig snygg (min favorit bland manliga skådisar, för den som inte vet det). Till och med s erkände att han var väldigt snygg. Så typiskt bara att jag ska somna hela tiden nu för tiden. Samma var det när vi såg den där filmen med Russel Crowe som S sa tydligen var "huuur bra som helst". Somnade i mitten och missade allt det viktiga i slutet! Precis som igår då jag verkligen inte orkade hålla mig vaken utan somnade på S axel. "Fan!" tänkte jag. Onödigt att se en film om man ändå missar slutet...

Jaja, det är svårt att hålla sig vaken när man går mitt i veckan och har jobbat. Får skylla på det. Inatt har jag inte sovit många timmar så jag var trött och hade lite huvudvärk när jag vaknade imorse. Men det gör inte så mycket för det är ju fredag!

Ikväll ska vi äta musslor på vår favoritrestaurang. Vi åt musslor på ett annat ställe förra helgen men usch vad de var äckliga! Moules à la creme men grädden låg liksom i klickar ovanpå istället för att vara blandad i skyn. Sen var det konstiga hårstråliknande strängar som hänge från alla musslor. Åt inte många av dem för jag tappade aptiten... Kunde inte låta bli att föreställa mig en peruk liggande bland musslorna...

Imorgon är det nämligen så att jag, S och hans kompis Mike ska till Milano fram till söndag. Vi ska bila dit och sova på hotell en natt! Så vi åker imorgon bitti och när vi kommer fram tar vi något att äta och går runt och ser oss omkring i staden (det jag hoppas mest på, killarna tänker mest på klubbarna! jag skulle gärna sett massa sevärdheter, men det har vi inte så mycket tid för...). Ska i alla fall bli jättekul att se staden och även gå ut i Italien! Sen åker vi hem valfri tid på söndagen.


Milano


salade aux fruits


Gjorde mig i ordning en skål fruktsallad till frukost imorse. Klementinerna är underbart goda och smakrika här så det äter jag varje dag (nu när mamman i familjen börjat köpa hem mer frukt, i ett försök att äta nyttigare efter semestern...)

Ikväll ska vi på bio, blir eventuellt Love and other drugs med Jake Gyllenhaal (!) och Anne Hathaway.


ventimiglia


Var vi ju i ännu en gång i helgen. Såhär ser strandpromenaden ut för den som undrar. Inte jätteolikt rivieran förutom att allt ser mycket mer puttinuttigt och italienskt ut. Och alla gamla farbröder skriker och viftar med nävarna när de pratar i telefon samt alla kvinnor har Gucciväskor.

restaurant marocain



Där borta i högerkanten ser ni magdansösen!

Förra helgen var vi och åt marockanskt på en restaurang i närheten av där S bor, vid hamnen i St Laurent du Var. Lite av det dyrare slaget men såååå gott! Massor av couscous med god sås och kyckling, kalvkött, grillspett och allt möjligt. Dessutom satt man i mysiga soffor och hade ett stort runt bord för sig själv. Det kom till och med en vacker dansös och förgyllde middagen med jämna mellanrum.

underbar pojkvän

Höll just på att skriva ett inlägg om att jag satt hemma och var barnvakt under kvällen. Vet ni vad som händer då?

Älsklingen ringer och vi pratar om lite allt möjligt ett par minuter, sen säger han att jag ska gå ut i vardagsrummet. Jag tänker, vaddå? Så säger han, dra upp persiennerna och titta ut.

Så ser jag honom stå och vinka utanför murarna! Han har alltså åkt ända hit bara för att se mig 10 minuter. En halvtimmes bilväg bara för att säga hej och för att göra mig glad! Hur gulligt är detta på en skala?! Vilken underbar pojkvän jag har.

Så han kom in här i huset och vi kunde sitta och prata och kramas en liten stund. Så himla mysigt och det gav verkligen energi inför morgondagen!

Som taget ur Love Actually, eller vad säger ni?


sorry bloggen!

Men det har blivit ett väldigt långt uppehåll. Jag är tillbaka i Nice, eller Juan les Pins närmare bestämt. Började jobba förra måndagen.

Har inte så mycket nytt att berätta, förutom att jag hittat på massor av mysiga saker de senaste veckorna. Små utflykter, en hel del utgångar, bio och restaurangbesök! I helgen var vi även i Italien.

Just nu längtar jag mest till den 10 februari för då åker jag och S till Stockholm och spenderar helgen på en herrgård med släkten! Sån där weekendvistelse med god middag, afternoontea, utomhusjacuzzi, bastu och grejer för att fira morföräldrarna som fyller 75. Ska bli jättemysigt.


Rånäs slott

RSS 2.0