julledigt


Jul i Nice
JulmarknadenOch i ett väldigt snöigt Stockholm. Hade en underbart mysig vecka innan jag åkte hem! Bodde som sagt hos pojkvännen en vecka och vi har gått runt i köpcentrum, ätit på restaurang, gått på bio och hunnit med några utgångar. Men allra mysigast har det varit att bara ligga och mysa hemma när det varit kallt ute.

Som tur är köpte jag alla mina julklappar innan jag åkte ner så det slipper jag göra nu. Det är riktig relaxe-mode som gäller! Ska slå in lite klappar, göra julgodis och sånt innan fredag. Annars har jag inga måsten alls, och det är väldigt skönt. 

9 decemberGud vad trakig bloggen blivit pa senaste. Bara samma tjat! Eller vad sager ni? ;) Asch, battre att skriva nagot an ingenting alls. Nu har jag ju inte min dator heller sa foton osv uteblir (liksom de svenska bokstaverna).

Men idag ar det i alla fall torsdag och typ en och en halv jobbdag kvar innan jag ar ledig. Likasa tio dagar tills jag beger mig till Sverige, om man vill uttrycka det pa det sattet! Har redan tagit fram resvaskan for att borja packa idag, i och med att jag kommer bo hos S under nasta vecka. Sedan kommer jag tillbaka hit och hamtar resvaskan typ nasta lordag. 'Familjen' aker ju till Israel pa sondag och ska vara dar i tre veckor sa de har ocksa en hel del forberedelser att gora.

Men forst en vecka bestaende av julklappsinkop och sadana bekymmersfria sysslor. Pa lordag ska vi in till Nice och spana in Marché Noël, alltsa julmarknaden pa Place Masséna. Man kan tydligen aka skridskor! Vi har redan bestamt oss for att ge oss ut pa isen. Kanske hittar man aven nagon julklapp.

Ikvall ska vi pa bio, det blir nagon komedi med Katherine Heigl. Bébé Mode d'Emploi pa franska. Skriver imorgon igen!


tisdag

Har inte sa mycket att skriva, nasta vecka aker jag hem! 4 arbetsdagar kvar innan ledigt. Men forst 8 hela dagar med alsklingen innan jag aker hem. Langtar tills det ar fredag!


FREDAG

Och jag jobbar ytterligare fem ynka arbetsdagar innan jag far julledigt! En vecka kvar, sedan bara lite drygt en vecka till innan jag drar hem till snoiga Sverige for jul. Kan ju knappast bli battre!

Ikvall ar det ett planerat tv-schema for mig och S, klockan 20:45 ar det franska motsvarigheten av Robinson, Koh Lanta, och 22 ar det Qui veut épouser mon fils, ni vet nar mamman bestammer vem sonen ska gifta sig med. Sa det blir en lugn tv-kvall!

Hoppas ni har det bra och overlever kalla Sverige!

-


RSS 2.0