Monday movie.

 
Jag har tur idag som börjar 16 på grund av en inställd lektion. Så jag tänkte krypa ner under täcket igen och se filmen "The help" som jag laddade ner för tusen år sedan men inte hunnit se på än. Det regnar lite ute så mysfaktorn är hög!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vad gillade du filmen?
Jag var sjukt besviken på boken och tänkte därefter att den nog skulle göra sig bättre på film. Det gjorde den också den om det inte är något jag kommer att se om...
Kram

2012-10-15 @ 16:02:04
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Fanny

Hejsan! Jag kommenterade här för ett tag sedan, vet ej om du minns det. I alla fall, jag kommer att flytta till Nice över sommaren 2014, kommer då precis fyllt 18 år. Redan nu börjar planerandet, och det lutar åt att gå 10 veckor på skolan Actilangue (på grund av priserna samt att de delar in klasserna efter ålder). Jag har ej bestämt mig än för värdfamilj, att hyra en egen lägenhet eller att bo på ett resident. Man har ju hört hemska historier om värdfamiljer, men vill ju samtidigt lära mig språket så bra som möjligt. Har du något tips om vad som skulle passa? Läste att du bodde på resident, vad tyckte du om det?

Svar:
Karin

2012-10-18 @ 18:12:16
Postat av: Christine&Paris

Visst var den bra? Hemsk, men bra :)

2012-10-25 @ 15:24:58
URL: http://christineiparis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0