andra augusti.






*










Da har mor och mormor akt hem igen efter ett lika mysigt besok som vanligt i Nice. Alltid lika kul nar de kommer och halsar pa men alltid lika trakigt nar de aker hem igen!

Nu har de aven fatt se lagenheten dar vi njot av en apéritif pa terassen. Aven ett besok till Ventimiglia blev det av men vadret var daremot inte pa var sida den dagen. Annars var vadret finfint under hela vistelsen!

Har ju saklart en massa bilder att lagga upp, sorry for forseningen!

Kommentarer
Postat av: mormor

Tack en än gång för allt jag fick uppleva med er där på Rivieran. Ni har så gullig lgh med trädgård o allt. Har ni köpt parasoll ? Meddela mig priset, så för jag över pengarna. Puss o kram. ps fotona blev bra som vanligt.

2011-08-03 @ 12:36:11
Postat av: Christine

En kompis till mig sa att det var ett under att det ens höll under det första året. De var så olika och fick verkligen kämpa för att anpassa sig till varandra. Det är inte alltid lätt. Kulturkrock, olika syn på saker och ting etc. Sen att du precis som jag kommit till hans kultur och land. Det är ju inte så att de tvingas anpassa sig till vår kultur, haha. Mer än nödvändigt ;) Men när det finns så mycket kärlek så vill man inte ge upp i första taget :)



Du är ju iafl ung dessutom. Jag börjar bli gammal nu! Dags att tänka på framtiden, tyvärr. Men det ska nog lösa sig, till slut.

2011-08-06 @ 12:04:44
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Pappa

Här i stockholm har det äntligen börjat regna, det är ju så tort, nu skall vi åka och handla med våran nyinköpta bil.

Kram.

Pappa

2011-08-07 @ 15:34:25
Postat av: Sofie S

Hej! Jag har funderat på att åka till Nice och studera franska och hittade då din blogg.

tänkte fråga ifall du åkte med någon speciell organisation eller hur du hittade kursen och skolan och så?



du får gärna svara till min mail!

tack på förhand!

Kram!

2011-08-08 @ 17:35:30
Postat av: Karin

Pappa: skicka en bild pa bilen vet jag!



Sofie S: Ledsen for sent svar! nar jag akte till Nice i februari forra aret sa akte jag med sprakreseformedlingen Avista. Jag laste en kurs pa 3 manader och bodde pa residenset som var i samma byggnad som skolan. Skolan heter Azurlingua om du vill kolla pa natet, man kan boka kursen utan att ga genom Avista ocksa!

2011-08-13 @ 10:33:18
URL: http://softcotton.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Måste bara fråga, fontänen på Place massena, hur länge har statyn i mitten varit där?? Om du kollar på min header så finns den inte med där! Nu känner jag verkligen att jag inte besökt Nice på länge!!!

2011-11-20 @ 17:03:41
URL: http://vanillab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0