köpenhamn


Nu har jag och mamma bokat en liten resa till Köpenhamn på måndag. Ska bli helmysigt! Var där förrförra året på hösten men kan tänka mig att det är väldigt fint på sommaren också. Sitta och äta räkor vid vattnet, mmm! Mysigt. Vi kommer hem på torsdagen igen!

Kommentarer
Postat av: christine

Köp scones pâ Illum-bageriet är allt jag har att säga. GODA! ;-)

Det kommer nog bli en tripp dit för mig med när jag kommer hem, men det tar ju bara 30 min över med tâget, hehe.

2010-07-22 @ 00:08:59
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: christine

Det ligger brevid vqruhuset Illum(Köpenhamns NK), när du kommer pâ Ströget frân Râdhuspladsen-hâllet sâ ligger det till vänster efter torget innan stora huset. Du ser det! Har för mig att det ligger en Benetton-butik pâ hörnet men är ej säker.



Annars är det ju bara att promenera längs Ströget, alla butiker ligger där längs med. Lyx-butikerna i slutet längst upp. I mitten nâgonstans finns ett supermysigt torg med uteserveringar. Vet inte om Systrene Grenes finns i Sthlm, men kolla in det annars. Söta och billiga inredningsgrejer! Ligger typ vid Zara och Mango. Gâ även pâ de smâ gatorna runt omkring, man kan hitta smâ affärer med dansk design. Men shit jag är sämst pâ var torg ligger i förhâllande till saker och ting, haha! Men allt ligger där pâ ströget :-P

2010-07-22 @ 12:43:08
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: emma

danmark är härligt, bort från allt i sverige ! :)

fin blogg!

2010-07-25 @ 16:49:59
URL: http://www.eemmaamandaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0