Mathys



Har inte heller lagt ut dessa mobilbilder på Mathys, det vill säga ungen jag passade hos familjen i Villefranche som jag sedan slutade hos. Ungen går det i alla fall inte säga annat om än att han var söt som få!


Kommentarer
Postat av: Ruth Frida Marie

Sv: Nämen! Spännande. Vad har du pluggat för något? Synd att det inte gick ihop med familjen.



Jag har varit på olika ställen i Frankrike. Det började med en liten by, Cajarc, två timmar från Toulouse. Efter det blev det Paris och på något vänster lyckades jag skaffa mig en fransman som nu bor i Sophia Antipolis, om du vet vart det ligger. Nära Antibes. Jag ska försöka vara där hela hösten nu, vet dock inte riktigt när jag åker men kul ska det bli!

2010-08-22 @ 00:35:05
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
Postat av: Ruth Frida Marie

Haha såg först inte den andra kommentaren. Jag välkomnar absolut förändringar! Tycker det är hur kul som helst! Men just det faktum att jag bor kvar i min hemstad och alla mina kompisar har flyttat till göteborg, umeå, stockholm, utomlands...det har hänt så himla fort! Jag menar, i våras skulle vi ta studenten och ha ett roligt sommarlov och så poff, var alla borta. Bara sådär. Och jag känner att jag lika gärna kunnat vara tolv igår. Och lika som för dig känns det som om jag redan tappat kontakten med alla. Känns så trist. Har du planer på att flytta permanent (eller iaf under en längre tid) till Frankrike? Igen alltså.

2010-08-22 @ 00:39:29
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

så söta bilder :D din header bild är verkligen underbar, blir taggad på att dra och resa (det blir man av min också) haha :D

Hoppas du får en underbart mysig söndag!

2010-08-22 @ 12:39:32
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Ruth Frida Marie

Nej nej, vi är fortfarande ihop och har varit i lite över ett år. Det är därför jag ska vara i Antibes nu i höst, för att dels vara med honom och dels lära mig franska ordentligt någon gång! Det är som dags nu. Ska se om jag kan jobba något, det vore bra så jag har något att sysselsätta mig med, jag vill ju träffa folk och så och få möjlighet att prata så mycket som möjligt!



10 minus och slask, är det stockholmsvinter vi snackar;)? Jag har själv aldrig varit i sthlm på vintern så jag vet inte, men nog har man hört. Här, i östersund, är det minus 30 vintrar och en meters snötäcke som gäller. Jag lär väl komma hem till jul och den värsta kylan ;) Får se hur det blir med den saken. Hoppas du hittar något au pair snart så du också kan åka ner.

2010-08-22 @ 15:47:56
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
Postat av: Ruth Frida Marie

Nämen vad roligt! Jag skrev ett inlägg om hur vi träffades i december månad, http://bubbennilsson.blogg.se/2009/december/nagot-litet-som-blev-viktigt.html#. Hur träffade du din fransos? :)

2010-08-22 @ 18:05:18
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0