PAUL

Pojkvännen tycker förrresten att jag har en skruv lös som fotar min mat... 
 
Konditoriet och bageriet PAUL har verkligen gudomliga macarons. Dessutom är de i maxi-storlek. Jag och pojkvännen delade på tre stycken igår, en pistage, en hallon och en speculoos (belgisk kaka som påminner om pepparkakor). Den sistnämnda var sådär, men pistagen är underbar. Även hallonen är jättegod, chokladen ska vi inte ens tala om men den var dessvärre slut igår.
 
Tur att jag har en en-gång-i-veckan-regel när det gäller godsaker, annars skulle jag väl snart börja likna en macaron själv...

Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Pistagemacaroon är ju så gott! Mmmmm!

Svar: Men visst är det! Är helt galen i dem! :)
Karin

2013-02-01 @ 19:22:27
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Sofia

Haha, min pojkvän tycker också att jag är helt knäppt som tar kort på mat. Speciellt när jag vill ta kort på hans mat, för att han lyckats lägga upp det på ett fint sätt ;) Jag har aldrig provat macarons, är det super-söt-sliskigt eller? Har hört det i alla fall, därför har det aldrig blivit av att jag har testat..

Svar: Haha, vet precis vad du menar! Men de fattar ju inte det där! ;)
Karin

2013-02-01 @ 20:42:16
URL: http://sofiachristina.blogg.se
Postat av: Ebba Molin

SV: Tack!
Kram

2013-02-01 @ 23:12:19
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Karin O

Vad smaskiga de ser ut:)

Trevlig helg!

Svar: De var jättegoda :) tack detsamma, i efterhand!
Karin

2013-02-02 @ 05:39:21
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: inthearena.blogg.se

mums för macaron.
här hemma är de karln i huset som fotar maten ;p

Svar: Haha, bra där! Är han också bloggar eller mer intagrammare? ;)
Karin

2013-02-02 @ 08:45:45
URL: http://inthearena.blogg.se/
Postat av: Saga

Fin blogg! <3

Svar: Tack!
Karin

2013-02-02 @ 11:07:29
URL: http://Minigotty.blogg.se
Postat av: WIDNERS MODE

Hihi, ser super gott ut!

Svar: Det var det också!
Karin

2013-02-05 @ 13:26:24
URL: http://widnersmode.bloppfashion.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0