San Remo








 
Oj, vilken lång tupplur jag tog sedan förra inlägget! Ber om ursäkt för det. Får skylla på tillbaka-till-jobbet-syndromet. Här är i alla fall lite bilder från San Remo. Vårat hotell var ganska old-fashioned om man säger så, väldigt gammaldags dekorationer och möbler. Ändå var det ett fint hotell. Men de mesta hotell där verkade befinna sig i lite samma ålderera. Mycket plyschsoffor och fåtöljer i 1800-talsstil där den blekta färgen avslöjar skicket, guldinramade speglar och märkliga målade tavlor. Över huvud taget tyckte jaq hela staden kändes väldigt gammaldags på något vis, med det gamla casinot och byggnader som ser ut som de alltid gjort (på gott och ont). Lite som att den somnat för 50 år sedan och precis vaknat upp.
 
Det var kanske inte den roligaste staden jag varit i, men helt okej för ett dygn! Och mycket större än Ventimiglia, dessutom bara en kvart bort!  Det fanns lite shopping och framförallt underbar italiensk glass. Sen fanns det en stråkgata där man kunde sätta sig för en kaffe eller en drink och titta på folk (till exempel smaklöst klädda italienska kvinnor som tror att väskor med fejk-Gucci-logga automatiskt gör dem åtråvärda, samt medelålders italienare som är klädda lite för macho för sitt eget bästa).
 
Älsklingen köpte en riktigt snygg jeansskjorta som ni ser på bild, så snygg i den är han! Själv nöjde jag mig med att bara strosa omkring och titta. Och njuta av att ha lite tid tillsammans.

Kommentarer
Postat av: daniela

ser mysigt ut :)

2012-09-10 @ 18:51:47
URL: http://ddanielas.blogg.se
Postat av: mormor

verkar vara en trevlig stad. Fast besöker man vilken plats som helst med sin käresta så är man väl nöjd och glad. Ni båda själva är såå tjusiga. Puss o kram på er.

2012-09-11 @ 11:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0