Game of Thrones

 
Jag är säkert lite sent ute men Game of Thrones har blivit min nya favoritserie. Har laddat ner hela första säsongen på datorn och har haft maraton hela helgen. Ska tilläggas att jag i vanliga fall är usel på att följa tv-serier och avskyr de flesta som går på tv som till exempel Desperate Housewives, Gossip girl och liknande.
 
Men detta är helt i min smak. Någon mer som följer/följt den?

Kommentarer
Postat av: Mia

Åh alla pratar om den men jag har inte sett ett avsnitt än. Får bli till jullovet om jag får nåt.
Jag funderar annars på att dra igång med Homeland som också är en snackis. Annars gillar jag The Good Wife (se den Karin!!) och Revenge.

Förresten, heja dig. Vad duktig du är som klarar universitetsfranska och kämpar på trots omogna skolkamrater. Det brukar nog vara lite sådär på en del kurser i Sverige med tills första tentan kommer och de flesta tvingas inse allvaret i det hela. Du är säkert tio gånger bättre på franska än vad jag är men säg till om jag kan hjälpa till med nåt, kolla i en svensk-fransk grammatikbok eller agera bollplank för uppsatser. :)

Kram

Svar: Homeland har jag också varit nyfiken på! Och the Good Wife, har sett några avsnitt men hann inte riktigt komma in i den.
Ja, det har du nog rätt i! Men det känns lite mer överkomligt nu faktiskt. Och om inte annat så är det bara att läsa igenom materialet som ligger ute på nätet. Fransmännen är inte så gammaldags trots allt - de använder internet! Hurra. Men tack, jag säger till om jag behöver hjälp med något :)
Karin

2012-10-02 @ 22:12:34
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0