Cinnamon buns.

 
Jag svär över det faktum att jag är tillsammans med en fransman som avskyr allt som har med kanel att göra. Jag har varit sugen på att baka kanelbullar flera månader nu! Men jag kan ju inte direkt sätta i mig en hel plåt själv. Hmm...
 
Någon som vet om det funkar att ersätta kanelen med något annat?

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Prova med vaniljsocker, då blir det vaniljbullar, man kan ersätta med det mesta. Annars så kan du ju göra vanliga kanelbullar och äta så många du vill och sen ta med till skolan/jobbet?

Svar: Bra idé med vaniljbullar! Ja, jag har funderat på det, att ta med till skolan! får hoppas de gillar kanelbullar där men det vore ju konstigt annars?! :) Tack för tipset!
Karin

2012-11-12 @ 09:17:53
URL: http://detljuvaliveteller.blogspot.fr/
Postat av: Maria

Som sagt, vaniljsocker eller kardemumma + vaniljsocker. Nutella? Mandelmassa? Hehe. Eller gör bara en halv sats kanelbullar.

Svar: Ja, kanske nutella vore något för en fransman! Ska absolut prova, bra idé! :)
Karin

2012-11-12 @ 09:56:01
URL: http://marou.blogg.se
Postat av: mormor

Ta halva degen och ha i kanel, den andra delen med kardemumma elle cocosflingor/vaniljsocker. Nu blev jag sugen på kanel eller kardemummabullar. Skall baka så fort vi kommer till sverige igen. Nu är det bara 3 veckor kvar för denna ggn här.Kram på er.

Svar: Ja, visst blir man sugen! Var evigheter sedan jag åt kanelbullar. Men jg ska nog göra som så att jag har i något annat i halva degen :) lite mer jobb men då blir åtminstone alla nöjda, hehe! Puss och kram
Karin

2012-11-12 @ 10:17:59
Postat av: Anonym

Ser att andra också har föreslagit vaniljsocker eller kardemumma. Det är ju jättegott! Puss

Svar: Ja, kardemumma kan jag ju faktiskt prova! Puss
Karin

2012-11-12 @ 13:36:31
Postat av: mamsen

Kommentaren ovan är alltså från mamsen.

2012-11-12 @ 13:37:13
Postat av: Jessica

Är ju egentligen bara att ta vad man gillar, bär, frukt, choklad, nougat, pistage, vaniljbullar med vaniljkräm. Varför inte blåbär med vit choklad? Till jul, saffran i degen, fyllningen av smör och riven mandelmassa, dekorera med pärlsocker och hackad mandel. Om plats finns så går ju bullar jättebra att frysa in.

Svar: Ja, kruxet är bara att min pojkvän inte gillar sånna där krångliga kombinationer... även om jag gör det! Men nougat har jag hört ska vara gott, och bär måste ju vara jättegott också! :)
Karin

2012-11-12 @ 17:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0