Regn, regn, regn!

    

Det har regnat tre dagar i rad nu, jag har så fått nog av detta gråa väder! Som tur är ska det spricka upp imorgon för då är det ju nämligen Coldplay som gäller! Och ståplats är ju inte sådär jääättekul när man måste stå med ett paraply i flera timmar... hur bra musiken än är.

Har en jobbig migrän som satte igång imorse som en tickande bomb vid ena tinningen. Den kommer som ett brev på posten varje månad precis innan lingonveckan och det finns inte så mycket att göra åt det mer än att hålla ut... Och ha TREO-tuben nära till hands för att lindra det värsta!

På onsdag ska jag i alla fall dra in till Cannes och spana lite kändisar med Camilla och så Cecilie och Emmie som är på besök! Spännande. Kanske man stöter på Ryan Gosling eller någon annan snygging ute på croisetten? Man kan ju alltid önska...

Kommentarer
Postat av: Marie

Tack snälla du! :) Det finns säkert en del frågor som kommer att dyka upp. :) Har tusen fjärilar i magen just nu. :) Kram

2012-05-22 @ 08:20:08
URL: http://marieguld.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Oh, här skiner solen och vi njuter äntligen av härliga sommardagar. Synd bara att man måste jobba men som tur är, håller det vackra vädret i sig även om kvällarna.

Hoppas du får en fin dag!

Kram

2012-05-22 @ 09:03:20
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0