Vad som händer i maj.

Jag vet inte varför men varje år känns det som att maj är en väldigt händelserik månad. Känns nästan alltid då som att det är så mycket som händer att man önskar man hade flera händer eller ett par extra timmar på dygnet för att hinna med allt! Jag ser mycket fram emot maj detta år av dessa tre anledningar:

1. Sverige för bröllop. Maj-bröllop i ett vårigt Sverige, åh! Jag riktigt ser framför mig det vackra gröna gräset och de små vitsipporna... blir alldeles nostalgisk! Önskar nästan jag kunde få fira skolavslutning igen och sjunga Den blomstertid nu kommer i Boo kapell i en klänning med vit krage. Och sedan gå ut med hela lilla klassen och skolfröken och säga hejdå och traska hem och veta att "nu kommer jag få leka heeela sommaren!" Åh, det finns verkligen inget som den svenska sommaren.

2. Eurovision! För er ej-Mello-insatta så kanske ni inte riktigt förstår placeringen, men detta är ju helt klart en av årets höjdpunkter. Jag fullkomligt älskar denna tidpunkt. Detta program är verkligen heligt för mig och pojkvännen kommer inte få en syl i vädret då kan jag lova. Älskar att fixa i ordning en riktig Mello-kväll med god middag och snacks och sedan bara försvinna in i den färgsprakande världen!

3. Coldplays spelning. Helt gaaalet att jag ska få se dem live! påminner mig själv om det lite då och då och kan fortfarande inte riktigt fatta det. Utomhusarena, maj i Nice, värme, alla underbara låtar - fatta vilken underbar kombination. Att jag dessutom ska gå med pojkvännen min gör inte saken värre. Det kommer nog bli oförglömligt!

Kommentarer
Postat av: daniela

ja väntar också så mycke på eurovisionen, tror att sverige har jättebra chanser iår!

2012-04-01 @ 10:39:04
URL: http://ddanielas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0