Regn, regn, regn

Idag har det spöregnat helt oavbrutet! Det är alldeles grått på himlen och typikt vara-inne-och-kolla-på-tv-väder. Som tur är så är S hemma och jobbar inte. Har hört att det är oväder hemma också? Snöstorm, usch! Glad över att inte vara där just nu måste jag erkänna. Så regn kan man väl stå ut med!

Vi har precis slängt i oss en sen lunch och tänkte sen gå runt i Cap 3000 som förmodligen 90% av alla fransmän kommer göra idag... regnigt och lördag - katching! Gissar på att affärerna där tjänar storkovan idag...

Ikväll blir det nog bio!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Tjo!



Just nu letar vi jobb och inte så mycket mer, passar på att träffa lite kompisar då och då, men alla jobbar ju så det blir mest helgerna! har en liten lägenhet i gamla stan i Nice! Annars häder det inte mycklet för oss :)



Vad pluggar du då? Så du bor här och pluggar något via Sverige eller??



Du kna ju alltid smsa/slå en signal om du har tid någon dag, numret e 06. 122 778 43, vi har det ihop, har inte orkat skaffa varsitt än!

2012-04-14 @ 17:48:19
URL: http://vanillab.blogg.se/
Postat av: Pappa

Hallåj! först 20cm snö sedan tö med vårfloder, djäklar va blött.

nu är det bara en dag kvar sen sticker vi till

turkiet, ska bli skönt med omväxling och varmare/säkrare väder.

kram

pappa

2012-04-15 @ 23:24:02
Postat av: linda olsson

hej mitt namn är linda och jag skall till st laurent du var i juli. vet du om där finns någon marknad i närheten och ligger carrefour i närheten tack

2012-04-15 @ 23:29:50
Postat av: Karin

Linda: Hej! På söndagar brukar det vara konstutställning längs med vattnet i Cagnes sur mer (ligger i anslutning till St laurent), det är lite mysigt! Annars har jag inte jättebra koll på marknaderna, men på söndagar eller fredagar skulle det vara i sånna fall.



Angående Carrefour, vad jag vet så ligger det ingen i St Laurent, men i Nice finns det flera, bland annat en stor på Rue de Grenoble!



Lycka till!

2012-04-16 @ 21:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0