Good morning.

Då var det söndagmorgon och jag är helt ledig! Underbar känsla. Vi båda vaknade vid tolvtiden och eftersom det spöregnar ute (gjort det typ hela veckan) så är det ju extra skönt att bara ligga under täcket och slapptitta på tv. Inget dåligt samvete här inte!

Tänkte väl tvätta håret lite senare, och så finns planer om att äta ute ikväll. Men fram till dess - sängläge!


Kommentarer
Postat av: Mormor

Det gör ni helt rätt i- Kram

2011-11-06 @ 16:41:08
URL: http:// softgotton
Postat av: Pappa

Det var det värsta vem är tjejen på bilden någon nyans av karin kan jag ana he he ska bli intressant att höra reaktionerna.

Kram

pappa

2011-11-06 @ 17:09:48
Postat av: Olivia

Tack så jättemycket för det långa och fina svaret! Det var till stor hjälp.



Vi jobbar på ett hostel, Villa Saint Exupery. Vi har bara fått städpass i början, men tydligen måste alla göra så i början. Lite trist men förhoppninsvis får vi roligare uppgifter senare.

Vår lägenhet ligger på ett berg ovanför ryska kyrkan. Corniche Bellevue, om det säger dig någonting? Det tar ca 25 minuter att gå till tågstationen från oss. Tyvärr slutar bussarna gå vid 19 och det är 500 trappsteg upp, men annars är vi nöjda. Det är en svensk dam som hyr ut den veckovis egentligen, men vi fick faktiskt hyra den i sex månader!

Vi ska checka restaurangen du tipsade om! Äter man billigt på vardagarna så kan man få lyxa till det lite på helgerna, är vår filosofi.

Var bor ni någonstans? VIlket subway jobbar du på?



Kram och TACK, återigen!

2011-11-06 @ 17:49:14
URL: http://vapendragares.blogg.se/
Postat av: Olivia

Ja, det är verkligen omständligt att bo så högt upp på ett berg! Känner faktiskt inte till din gata, men det är nog ett liknande ställe. Men som sagt, det är en bra start! Det ingår el, vatten, internet etc. i hyran också vilket är ett plus.



Ja, där ska vi försöka gå förbi någon dag! Vet precis var det ligger. Trivs du?



Kram!

2011-11-07 @ 17:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0