wonderful dinner...


Maten på bilden är inte den jag lagade, vilket ni säkert förstår...

Åh, åt en sån himla god middag! Vad mycket roligare det är att äta middag när man faktiskt lägger ner lite mer tid på den. Har typ ätit soppa eller ägg till middag de senaste dagarna så det var så sjukt gott med "riktig" mat. Gjorde pasta med en färdig tomat och basilika-sås från Barilla (haha ja, det är så nära riktig mat jag kommer just nu). Sååå gott. Till det åt jag en bit baguette. Kändes rätt franskt i all sin enkelhet.

Åt tillsammans med brasilianskan, som inte alls är italienska som jag tidigare sagt utan bara bor i Milan, och irländaren. Irländaren är typ 60 bast och han sa själv att han inte skulle stå ut att bo här längre än två veckor. Vilket jag kan förstå eftersom han är en av få som är över 30 så han kanske inte trivs bland alla ungdomar. Hans son ska tydligen gifta sig med en fransyska och han ville därför lära sig franska. Brasilianskan är typ eventplanner för ett yachtföretag och reser mycket. Låter som att hon har ett väldigt ballt jobb som jag inte skulle tacka nej till!

Ja just det, jag var ju på bio idag. Såg Avatar med fransk dubbning. Hmm... ja, filmen var bra och jag förstod större delen men en del detaljer förstod jag inte riktigt. Får nog se om den i original hemma sen. Men det var minst sagt bra träning! Och lång var den, nästan tre timmar. En extralektion i franska minst sagt.

Förresten har det varit lätt storm här idag, paraplyet bara vek sig åt alla håll när jag var ute. Alla kläder for åt både höger och vänster och strumporna blev dyblöta genom stövlarna. Inte så trevligt! Och självklart var det ju proppfullt på biosalongen idag bara för att det var så dåligt väder. Jag som trodde det skulle vara dött när jag gick på bio halv tre, där hade jag fel.

Kommentarer
Postat av: Christine

Vad coolt att du gick och såg den på franska! Fast jag klarar typ inte av dubbat, får frispel, haha. Man är ju så van att se med orginalversion. Såg dock Jurassic park dubbad en gång, hade laddat ner fel. Men det funkade, hade ju sett den 6-7 gånger innan. Hehe... ;-)

2010-03-03 @ 21:17:46
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Christine

Ahh, den ska jag gå in på Sephora och sniffa på :-)

2010-03-04 @ 11:54:19
URL: http://christineiparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0