måndag

Ja, vad finns det att berätta... febern är borta, jag har jobbat och ätit middag. Hmm, thats about it. Idag är det en fête de la musique i Nice och jag skulle så gärna vilja gå, men det är ju så krångligt för mig. Har inte råd att ta taxi hela tiden och är inte alls sugen på att gå hela vägen hem.

Känns lite trist. Det ska tydligen vara en grym kväll med en massa musik ute på gatorna så det känns lite surt. Men men. Jag sitter hemma och tycker synd om mig själv istället.


Kommentarer
Postat av: Christine

Jag hade Societé Generale, rekomenderas inte. Jag skulle haft gartis konto genom ett erbjudande, men sen visade det sig att jag betala varje månad ändå. Men jag orkade inte tjafsa. BNP Paribas har Christophe, vet dock inte om det är någon bra bank.

För att öppna konto måste du ha kopia på ditt pass, kopia på din el-räkning samt ett skrivet intyg att du bor där du bor och att du jobbar.



Ett tips är att verkligen fråga allt om vad det kostar och SPARA ALLT. Ifall de sen tar ut avgifter de inte ska så kan du visa på att du har rätt. De gillar att utnyttja utlänningars ovetskap!



Jag tror att högtalaren kostar runt 400-500 kr :-)

2010-06-22 @ 11:05:08
URL: http://christineiparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0