help

 

Köpte den här blusen idag men när jag kom hem förstod jag inte alls vad jag såg i den. Vad tycker ni?! Behålla eller lämna tillbaka? Den är typ korallorange-rosa. Är den inte lite tråkig?

Och mamma! Ska jag lämna tillbaka den här och köpa de sailoraktiga ballerinaskorna vi gick förbi istället? Kommer du ihåg dem?! de randiga med ett litet rep som rosett. Jag är väldigt förvirrad just nu nämligen och behöver en moders råd.


Kommentarer
Postat av: Christine

Ja men det var väl mysigt med massa mysigt i en och samma kommentar ;-)



Om du inte är helt säker, så lämna tillbaka. Var har du köpt den? Den ser söt ut och färgen är ju riktigt somrig, men kanske bättre att hitta något som känns helt hundra :-)

2010-04-07 @ 23:18:15
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättesöt till ett par jeansshorts till sommaren ju!! Det är dock en såndär som kanske är kul att använda ett par gånger pga förgen liksom. MEN snygg färg när man blir brun! : ) Längtar till sommaren! uh

2010-04-08 @ 12:56:10
URL: http://madlife.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Jag tycker absolut skorna! Det säger jag därför att jag kommer ihåg dom precis och tyckte dom var så snygga. Blusen är också söt men skorna var perfekta!

Puss

2010-04-08 @ 13:30:46
Postat av: Christine

Tack söta du, vad snällt sagt :-)



Nej mode är ju en fråga om smak och tycke. Sen kunskap om trender, historia och olika designers eller modehus är ju en annan sak. Där har jag inte så bra koll som t ex de som jobbar med mode som yrke.

2010-04-08 @ 13:52:11
URL: http://christineiparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0